מחירי קייטרינג לחתונות כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

מחירי קייטרינג לחתונות כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

בחירת הקייטרינג המתאים בישראל יכולה להיות משימה לא פשוטה, אך יש לקחת בחשבון כמה גורמים מרכזיים שיעזרו להקל מעט על התהליך. ראשית, חשוב להבין את סוגי שירותי הקייטרינג השונים הקיימים. שנית, הקפידו לקבל המלצות מחברים או משפחה שהשתמשו בעבר בקייטרינג. לבסוף, הקדישו זמן לסיור במתקנים של קייטרינג פוטנציאליים ולהיפגש עם הצוות כדי לקבל תחושה של רמת המקצועיות והמומחיות שלהם. בהתחשב בגורמים החשובים הללו, אתה יכול להיות בטוח שתמצא את הקייטרינג המושלם לאירוע הבא שלך בישראל.

ישנן דרכים רבות לבחור קייטרינג בישראל. אחת הדרכים היא לבקש המלצות מחברים ובני משפחה. דרך נוספת היא לחפש ספריות מקוונות או מפות גוגל. דרך נוספת היא פנייה לאגודה הישראלית לתכנון אירועים.

כיצד אוכל לבחור קייטרינג טוב?

כשזה מגיע לבחירת חברת קייטרינג, יש כמה דברים עיקריים שכדאי לזכור. להלן 7 טיפים חיוניים שיעזרו לכם לבחור את חברת הקייטרינג הטובה ביותר לאירוע שלכם: 1. קבעו תמיד טעימות אחת הדרכים הטובות ביותר לאמוד אם חברת קייטרינג מתאימה לכם או לא היא לקבוע טעימות. זה ייתן לך הזדמנות לנסות את האוכל שלהם ולראות אם הוא עונה על הציפיות שלך. 2. בדוק הפניות וסקירות לפני שאתה מקבל את ההחלטה הסופית שלך, הקפד לבדוק כמה הפניות וסקירות. זה ייתן לך מושג טוב יותר על מה אחרים חשבו על חברת הקייטרינג. 3. היכרות עם מקום היא יתרון אם חברת הקייטרינג מכירה את המקום שלכם, זה יכול להיות יתרון גדול. הם יכירו את הפריסה וכיצד לעבוד בתוכה בצורה הטובה ביותר כדי להפוך את האירוע שלכם להצלחה. 4. חפשו גמישות כשזה מגיע לקייטרינג, לא תמיד הדברים הולכים כמתוכנן. חפשו חברה גמישה ויכולה להסתגל לשינויים תוך כדי תנועה. 5. שקול את המצב הספציפי שלך כל אירוע הוא ייחודי ויש לו צרכי קייטרינג ספציפיים משלו. הקפידו לקחת את המצב שלכם בעצמכם

ישנם כמה היבטים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת תכנון קייטרינג לאירוע: 1. סוג האירוע – זה יקבע את סוג האוכל והשתייה שיוגשו, שכן כמו גם רמת השירות הנדרשת. 2. התקציב – זהו אחד ההיבטים החשובים ביותר שיש לקחת בחשבון, שכן הוא יקבע כמה ניתן להוציא על אוכל, שתייה וצוות. 3. צוות המלצרים ושירות – בהתאם לסוג האירוע, ייתכן שיהיה צורך לשכור צוות המלצרים שיסייע בהגשת אוכל ושתייה.

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג

כשמדובר בקייטרינג לאירועים , חשוב לשאול את השאלות הנכונות כדי להבטיח אירוע מוצלח. להלן 9 שאלות שכדאי לשאול על קייטרינג: 1. איזה סוג של מאכלים הם המומחיות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתה מספק דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים? 8. מהי מדיניות הביטולים שלך? 9. מהו המספר המינימלי של אורחים שאתם צריכים?

בבחירת שירות קייטרינג, חשוב לקחת בחשבון מה אומרות הפניות לגבי איכות האוכל והשירות. חברות קייטרינג רבות ירשמו הפניות באתרי האינטרנט שלהן, אז הקפידו לבדוק אותן. כמו כן, מומלץ לחפש חוות דעת חיוביות ושליליות מאנשים שהשתמשו בשירות הקייטרינג לפני קבלת החלטה.

מהם 3 סוגי הקייטרינג?

קייטרינג יכול לעשות או לשבור חתונה, אירוע חברה או מפגש חברתי. לכן חשוב לבחור בחברת קייטרינג שתוכלו לסמוך עליה שתספק אוכל ושירות מעולים. ישנם ארבעה סוגי קייטרינג עיקריים: קייטרינג לחתונה, קייטרינג לחברות, קייטרינג לאירועים חברתיים וקייטרינג בזיכיון. קייטרינג לחתונה עוסק ביצירת חווית אוכל בלתי נשכחת עבורך ועבור האורחים שלך. מיטב הקייטרינגים לחתונה יעבדו אתכם על מנת ליצור תפריט שישקף את הטעם והסגנון האישי שלכם. הם גם יוכלו לספק את כל הדרישות התזונתיות המיוחדות שיש לך או לאורחים שלך. קייטרינג לחברות עוסק בהרשים את הלקוחות והשותפים העסקיים שלך עם אוכל מעולה ושירות מהשורה הראשונה. מיטב הקייטרינגים הארגוניים יעבדו איתך כדי ליצור תפריט שיתאים לתקציב ולדרישות האירוע שלך. הם גם יוכלו לספק לכם מגוון שירותים, מתכנון אירועים ועד השכרת ציוד. קייטרינג לאירועים חברתיים עוסק בהפיכת האירוע שלכם למיוחד. בין אם אתם מתכננים מסיבת יום הולדת, אירוע פרישה או מפגש משפחתי, מיטב הקייטרינגים לאירועים חברתיים יעבדו אתכם כדי ליצור תפריט שכולם ייהנו ממנו. הם גם יוכלו לספק לך מגוון שירותים, מתכנון אירועים ועד ציוד

יש כמה דברים שכדאי לזכור כשמנהלים משא ומתן עם קייטרינג: – ראשית, דע מה אתה רוצה. איזה סוג אירוע אתם מארחים ואיזה סוג אוכל אתם רוצים להגיש? רעיון ברור של החזון שלך יקל על התקשורת עם קייטרינג פוטנציאלי. שנית, עשה את המחקר שלך. קבל הצעות מחיר מכמה קייטרינג שונים כדי להשוות מחירים ושירותים. – לבסוף, אל תפחד לנהל משא ומתן. אם המחיר של קייטרינג גבוה מדי, בדוק אם הוא מוכן לעבוד איתך על מחיר נמוך יותר. אם אינך מרוצה מאפשרויות התפריט, בדוק אם הם מוכנים לבצע כמה שינויים. הכי גרוע שהם יכולים להגיד זה לא!

מהן החולשות בקייטרינג?

1. ניהול: ההנהלה נמצאת בראש שרשרת המזון בכל עסק. בענף ההסעדה חשוב להחזיק צוות ניהול טוב על מנת לנהל מבצע מוצלח. עם זאת, ניהול עסק קייטרינג יכול להיות אתגר בשל החלקים הנעים הרבים המעורבים. יש כמה דברים מרכזיים שמנהל קייטרינג מצליח צריך לזכור כדי להתגבר על אתגרים נפוצים: 2. תחלופה של צוות: תחלופה של עובדים היא אתגר עצום בתעשיית האירוח. בענף ההסעדה חשוב להצטייד בצוות טוב של צוות אמין ומנוסה על מנת לנהל מבצע מוצלח. עם זאת, מחזור יכול להיות אתגר בשל אופי הענף. יש כמה דברים שמנהל קייטרינג יכול לעשות כדי להתגבר על האתגר הזה: -להיות פרואקטיביים בגיוס וגיוס עובדים. – הקפד להכשיר את הצוות כראוי בכל היבטי העבודה. -לפתח קשרי עבודה טובים עם הצוות ולספק תמיכה בעת הצורך. 3. שעות ארוכות: שעות ארוכות הן אתגר נפוץ בענף ההסעדה. מנהלי קייטרינג צריכים לרוב לעבוד שעות ארוכות על מנת לבצע את העבודה. עם זאת, ישנם כמה דברים שמנהל קייטרינג יכול לעשות כדי להתגבר על האתגר הזה:

קייטרינג הוא עסק של אנשים, מה שאומר שמיומנויות תקשורת מצוינות וכישורי אנשים חיוניים להצלחה. תצטרך להיות אדיב, טקט ודיפלומטי בעת התמודדות עם לקוחות, שכן ייתכן שתצטרך לשכנע אותם להחליף מרכיב או לשנות מנה. מיומנויות אנשים טובים יעזרו לך גם לבנות רפרטואר לקוחות ולספק אירועים מוצלחים.

איך מראיינים קייטרינג

כשאתה מתראיין לתפקיד כקייטרינג, היה מוכן לדון בניסיון שלך בתעשיית האירוח כמו גם איך אתה מתמודד עם מצבי לחץ. היה מוכן לספק דוגמאות כיצד טיפלת בעבר בלקוחות או אורחים קשים. היה כנה ובטוח בתשובות שלך, והקפד להדגיש את כישורי שירות הלקוחות שלך.

שירותי קייטרינג המציעים אפשרויות השכרת צלחות וכלי מטבח יכולים להיות דרך מצוינת לחסוך זמן ומאמץ באירוע שלך. מעבר ליסודות של מרכז השולחן והעיצוב שלך, אתה אמור להיות מסוגל להגיע לאירוע שלך ולא צריך להרים אצבע!

מה הם ששת הגורמים העיקריים של מבצע הקייטרינג?

ישנם מספר גורמים שיש לקחת בחשבון בעת ההחלטה אם לארגן את האירוע שלך. תקציב הוא תמיד עניין מרכזי, אבל כדאי לקחת בחשבון גם את הפורמליות של האירוע, מטרת האירוע ומספר האורחים. חשוב לחשוב גם על משאבים אישיים וניסיון בתכנון. בסופו של דבר, קייטרינג הוא נוחות שיכולה לגרום לאירוע שלך להתנהל בצורה חלקה יותר, אבל זה לא הכרחי לכל אירוע.

כשאתה מתראיין לתפקיד כטבח ליין, היה מוכן לדון ביצירתיות שלך במטבח, כמו כמו גם כל הכשרה רשמית שתהיה לך. תוכל להסביר את ההבדל בין צלייה לצלייה, וכיצד אתה שומר על התחנה שלך מצוידת היטב בתקופות עמוסות. נושאים נוספים עשויים להיות מכוסים גם.

מהו ניתוח SWOT בשירותי קייטרינג

SWOT הוא ראשי תיבות המייצגים חוזקות, חולשות, הזדמנויות ואיומים. זהו כלי שעסקים משתמשים בו כדי להתקרב ולהסתכל על מיקומם בתוך הסביבה המסחרית הגדולה יותר. זה יותר מסתם ללמוד את העלות של קבלת רישיון אלכוהול; מדובר בכל היבט של המסעדה שלך.

קייטרינג המספק שירות מלא יכול להקל עליך כמארח הרבה יותר. לא תצטרך לדאוג לתיאום חברות שונות עבור שירותים שונים, וזה יעזור למנוע כל כאוס פוטנציאלי. כשאתה בוחר קייטרינג, הקפד לבחור אחד שאתה חושב שיהיה כיף וקל לעבוד איתו.

מהם 3 דברים שאתה צריך לקחת בחשבון בעת תכנון תפריט?

בעת תכנון תפריט, חשוב לקחת בחשבון את הגורמים הבאים: עלות המזון, יעדים תקציביים של פעולת שירותי המזון, יכולת ייצור (כולל ציוד וכוח אדם זמין), סוג השירות ומערכת משלוח המזון. על ידי התחשבות בכל הגורמים הללו, אתה יכול ליצור תפריט שהוא גם טעים וגם זול.

שירותי קייטרינג שונים מציעים הטבות שונות שניתן להתאים לצרכי האירוע הספציפיים שלך. להלן סקירה קצרה של כמה משירותי הקייטרינג הפופולריים ביותר כדי לעזור לך להחליט איזה מהם מתאים לך: 1) פונקציות תאגידיות: אם אתה מחפש שירות קייטרינג שיכול לספק עבור קבוצות גדולות ואירועים עסקיים, אז תאגיד שירות קייטרינג פונקציונלי הוא אפשרות מצוינת. בדרך כלל יהיה להם מגוון רחב של אפשרויות תפריט והם יכולים להתאים לדרישות תזונתיות מיוחדות. 2) מקומות לחתונה: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג המתמחה בחתונות, אז שירות קייטרינג למקומות חתונות הוא אופציה מצוינת. הם יוכלו לספק לכם מגוון רחב של אפשרויות תפריט ולעיתים קרובות יכולים להתאים לדרישות תזונתיות מיוחדות. 3) קייטרינג לאירועים חברתיים: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג שיוכל לספק קבוצות קטנות יותר ואירועים חברתיים, אז שירות קייטרינג לאירועים חברתיים הוא אופציה מצוינת. בדרך כלל יהיה להם מגוון קטן יותר של אפשרויות תפריט אבל עדיין יכולים להתאים לדרישות תזונתיות מיוחדות. 4) איסוף זיכיון: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג המתמחה במתן מזון לדוכני זיכיון, אז שירות קייטרינג איסוף זיכיונות הוא אופציה מצוינת. הם יוכלו לספק לך מגוון רחב של אפשרויות תפריט

מהם 5 התחומים של מטבח קייטרינג

פריסת מטבח מסחרי חייבת להיות מתוכננת סביב חמשת מרכיבי המפתח של מטבח מסחרי: אחסון, כביסה, הכנת מזון, בישול ושירות. יש לתת את הדעת על כל אחד מהרכיבים הללו כדי להבטיח זרימת עבודה יעילה וכדי למנוע סכנות פוטנציאליות. אחסון: למטבחים מסחריים חייב להיות אחסון הולם עבור כל המזון, האספקה והציוד שלהם. זה כולל גם אחסון יבש וגם אחסון בקירור. כביסה: במטבח מסחרי חייב להיות אזור ייעודי לשטיפת כלים, כלים וציוד. אזור זה חייב להיות מצויד בכיור, מדיח כלים וציוד הכרחי אחר. הכנת מזון: למטבח מסחרי חייב להיות אזור המיועד להכנת מזון. אזור זה צריך להיות מצויד במשטחים, שולחנות הכנה וציוד הכרחי אחר. בישול: במטבח מסחרי חייב להיות אזור המיועד לבישול אוכל. אזור זה צריך להיות מצויד בכיריים, תנורים וציוד הכרחי אחר. שירות: במטבח מסחרי חייב להיות אזור המיועד להגשת מזון. אזור זה צריך להיות מצויד בקו הגשה, מזנון וציוד הכרחי אחר.

שבעת פונקציות הקייטרינג הן: 1. תכנון 2. תפעול – ביצוע משימות 3. ארגון האירוע 4. ציוד 5. יישום 6. שליטה 7. הבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות.

מהו כלל ה-80/20 במשא ומתן

רוב האנשים מצליחים או נכשלים במשא ומתן בהתבסס על כמה הם מוכנים (או לא!) . אנו מקפידים על כלל 80/20 – 80% מהמשא ומתן הוא הכנה ו-20% הם המשא ומתן בפועל עם הצד השני. אם אתה רוצה להצליח במשא ומתן, אתה צריך להיות מוכן. זה אומר לדעת מה אתה רוצה, מה הצד השני רוצה ומה האפשרויות שלך. ככל שאתה מוכן יותר, כך גדל הסיכוי שתקבל את מה שאתה רוצה.

כדי לנהל משא ומתן יעיל, חשוב לזכור כמה עקרונות מפתח. ראשית, אתה צריך לדעת מה אתה מנסה להשיג. אתה צריך לזכור מטרה ברורה לפני שאתה מתחיל במשא ומתן. שנית, חשוב לפתח תוכנית משחק. צריכה להיות לך אסטרטגיה איך אתה רוצה שהמשא ומתן יתנהל. שלישית, אתה צריך ללמוד ולהבין את המקביל שלך. חשוב לדעת עם מי יש לך עסק ומה המטרות שלהם. רביעית, כדאי לעבוד לקראת מצב של win-win. שני הצדדים צריכים להרגיש שהם מקבלים משהו מהעסקה. חמישית, עליך להימנע מלנהל משא ומתן עם עצמך. זה אומר שאתה לא צריך להיכנע לדרישות שלך רק כדי לנסות להגיע לפשרה. שישית, אתה צריך להגיב בעוצמה לגורם לא אמין ליד שולחן המשא ומתן. זה יראה שאתה לא הולך לסבול משחקים או טריקים. לבסוף, חשוב לזכור שאתה צריך להיות מוכן להתרחק מהמשא ומתן אם הוא לא הולך בכיוון שאתה רוצה שהוא ילך.

מהם 5 כללי המשא ומתן

כדי להיות מתקשר יעיל, חשוב לזכור לשתוק ולהקשיב. זה יאפשר לכם באמת לשמוע ולהבין את נקודת המבט של האדם האחר. בנוסף, היה מוכן להתרחק מהשיחה אם היא לא פרודוקטיבית. במקום זאת, העבירו את המיקוד למה שחשוב ונסו לראות את המצב מנקודת מבטו של האחר. לבסוף, אל תיקח דברים באופן אישי ותעשה שיעורי בית לפני שאתה נכנס לדיון.

בעיית הקייטרינג היא הצהרה על בעיה צבאית המבקשת את מספר מנועי המטוסים שמדינה צריכה להחזיק במילואים, בהתחשב ב- מספר המטוסים שיש לה בפעולה ומספר הפעמים שבהן נעשה שימוש בכל מנוע.

מהם הסיכונים בתעשיית ההסעדה

הקייטרינג צריך להיות מודע לסיכונים של שריפה, פיצוצים ונזקי מים. עליהם לוודא שהעובדים שלהם מאומנים כראוי כיצד להשתמש ולתחזק ציוד מטבח. צריך להיות להם גם ביטוח שיכסה את עלות התיקונים אם משהו אכן ישתבש.

קייטרינג הוא עסק קשה לניהול בגלל האתגרים הלוגיסטיים הכרוכים בכך. אתה צריך להיות מסוגל לתכנן ולבצע אירוע קייטרינג ללא דופי כדי להצליח. אחד האתגרים הגדולים ביותר הוא לוודא שיש לך מספיק אוכל להאכיל את כל האורחים. אתה גם צריך להיות מסוגל להעביר את האוכל למקום האירוע ולהגדיר אותו בצורה שנראית מושכת. אם אינך יכול לעשות את כל הדברים הללו, סביר להניח שעסק הקייטרינג שלך לא יצליח.

מהם סוגי הקייטרינג

עסקים בשירותי קייטרינג מציעים סוגים שונים של שירות, אלו הם שירות מצופה (ציפוי) , שירות גרידון, שירות כסף מלא, שירות מזנון ושירות קפיטריה. שירותים מסוג זה ניתנים בהתאם להעדפת הלקוחות ולנושא האירוע.

ניהול קייטרינג הוא תהליך של תכנון, ארגון, הכוונה ובקרה על מתן שירותי מזון ומשקאות לאורחים. המטרה העיקרית של ניהול הקייטרינג היא להבטיח שכל האורחים יהיו מרוצים משירותי המזון והמשקאות הניתנים. כדי להשיג מטרה זו, על מנהלי הקייטרינג לתכנן ולארגן בקפידה את כל ההיבטים של עסק הקייטרינג, מהכנת מזון ומשקאות ועד לשירות ושביעות רצון האורחים. בנוסף, מנהלי קייטרינג חייבים להיות מסוגלים לכוון ולשלוט בעבודתם של כל צוות הקייטרינג, מטבחים ושרתים ועד צוות ניקיון ותחזוקה.

מהן 5 שאלות הראיון

1. ספר לי משהו על עצמך זה היא לעתים קרובות אחת השאלות הראשונות שנשאלות בראיון, ויכול להיות קשה לדעת איך להגיב. אתה רוצה לתת למראיין תחושה של מי אתה ולמה אתה מתאים לתפקיד, מבלי להתעסק יותר מדי זמן. אחת הדרכים לגשת לשאלה זו היא לחשוב מה היית רוצה שהמראיין ידע עליך אם לא היית בחדר. לדוגמה, תוכל להזכיר את הניסיון שלך בתעשייה, את ההשכלה או ההכשרה שלך, או את רקורד ההצלחה שלך בתפקידים קודמים. 2. איך שמעת על התפקיד הזה? אם הופניתם לעבודה על ידי חבר או מכר, הקפידו לציין זאת. זה יעשה את הרושם שאתה אדם מחובר היטב שמתעניין בחברה. אם ראית את רישום המשרה באינטרנט או בעיתון, פשוט ציין היכן מצאת את הרישום. 3. למה אתה רוצה לעבוד כאן? זו ההזדמנות שלך להראות שעשית את המחקר שלך על החברה ושאתה באמת מעוניין לעבוד בה. נסו להימנע ממתן תשובות גנריות או ריקות, כגון "אני רוצה לעבוד בחברה מובילה בתעשייה

הגיע בזמן זה אחד הטיפים החשובים ביותר לראיון מוצלח. הגעה מאוחרת לראיון מתקשר לחוסר כבוד למראיין וככל הנראה ישפיע לרעה על דעתו של המראיין עליך. דע את שמו של המראיין, האיות וההגייה שלו עשה את המחקר שלך מראש וגלה את שמו של האדם שיראיין אותך. ודא אתה יודע איך לאיית ולבטא את השם נכון. המחווה הקטנה הזו תראה שאתה מוכן ומקצועי. יש להכין מראש כמה שאלות משלך. לשאול שאלות מראה שאתה מעוניין בתפקיד ובחברה. הכן כמה שאלות מראש כדי שלא תמצאו את עצמכם לא מוכנים במהלך הראיון. הביאו מספר עותקים של קורות החיים שלכם תמיד כדאי להביא עותקים נוספים של קורות החיים שלכם לראיון, למקרה הצורך. בדרך, אתה תהיה מוכן אם המראיין יבקש עותק או אם אתה צריך לתת אחד למישהו אחר במהלך תהליך הראיון. קח איתך עט אמין ופנקס רשימות קטן. תרצה לרשום הערות במהלך הראיון כדי ש

מהן 10 השאלות והתשובות הנפוצות לראיון

1. ספר לי על עצמך: זה בדרך כלל אחת השאלות הראשונות שנשאלו בראיון. זה מאפשר למראיין להכיר אותך ואת הרקע שלך. הקפד לתת סקירה קצרה של הניסיון והכישורים שלך. 2. למה אתה האדם הטוב ביותר לתפקיד? שאלה זו מאפשרת לך למכור את עצמך ולהדגיש מדוע אתה המועמד הטוב ביותר לתפקיד. הקפד לגבות את הטענות שלך בדוגמאות מניסיון העבר שלך. 3. למה אתה רוצה את העבודה הזו? שאלה זו מאפשרת לך להראות את התעניינותך בחברה ובתפקיד. הקפד לציין מה אתה אוהב בחברה ומדוע אתה חושב שתתאים לתפקיד. 4. איך הניסיון שלך הכין אותך לתפקיד זה? שאלה זו מאפשרת לך לדון בניסיון העבר שלך וכיצד הוא הכין אותך לתפקיד אליו אתה מגיש מועמדות. הקפד לתת דוגמאות ספציפיות כיצד הניסיון שלך עזר לך בתפקיד. 5. למה אתה עוזב (או עזבת) את העבודה שלך? שאלה זו מאפשרת לך לדון בסיבות שלך לעזוב את העבודה הנוכחית או הקודמת שלך. הקפד להיות כנה וחיובי כאשר אתה עונה על שאלה זו. 6. מהו החוזק הגדול ביותר שלך? שאלה זו

בעוד שקייטרינג ידועים בהגשת כמויות גדולות של מזון, לעתים קרובות הם שוכרים צוות קטן של מדיחי כלים. זה יכול להשאיר מדיחי כלים עם כמות עצומה של כלים לשטוף. כדי לסייע בניהול עומס העבודה הזה, חשוב שתהיה מערכת שתעקוב אחר אילו כלים יש לשטוף ובאיזה סדר. בנוסף, חשוב לוודא שכל חברי צוות שטיפת הכלים מודעים למערכת כך שכולם יהיו באותו עמוד.

מהו המזון הזול ביותר לשרת

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת המזון הזול ביותר לשרת. ראשית, שקול איזה סוג של מטבח אתה רוצה להגיש. מנות מקסיקניות, הודיות ותאילנדיות כולן זולות וטעימות יחסית. לחלופין, אם אתם מארחים אירוע במהלך היום, תוכלו להגיש פריטי בראנץ' או ארוחת בוקר, שהם בדרך כלל זולים יותר מפריטי צהריים או ערב. שנית, תחשוב על כמה אנשים אתה צריך לספק. ככל שיש לך יותר אנשים, כך תזדקק ליותר אוכל, וזה יהיה יקר יותר. לבסוף, קחו בחשבון את כל הדרישות התזונתיות המיוחדות שעשויות להיות לאורחים שלכם. אם יש לך הרבה אורחים עם אלרגיות או אי סבילות למזון, תצטרך להקפיד על מה שאתה מגיש כדי להבטיח שכולם יוכלו ליהנות מהאוכל.

כשמדובר במתן טיפ לשירותי קייטרינג, כלל אצבע הוא לתת טיפ של 15 עד 18 אחוז מהחשבון הכולל. עם זאת, חלק מהלקוחות בוחרים לחלק טיפים בודדים לשרתים ולשפים. אם תחליט לעשות זאת, המחירים לתשר יכולים להשתנות, אבל נהוג לתת טיפ של $50 עד $100 לשפים ו-$25 עד $50 לשרת.

מהם 4 סוגי התפריטים

א-לה-קארט: תפריט א-לה-קארט הוא תפריט שבו האורחים יכולים להזמין פריטים בודדים. זהו סוג התפריט הנפוץ ביותר במסעדות. סטטי: תפריט סטטי הוא תפריט שאינו משתנה. סוג זה של תפריט משמש לעתים קרובות במסעדות משובחות. Du Jour: תפריט דו ז'ור הוא תפריט שמשתנה מדי יום. סוג זה של תפריט משמש לעתים קרובות במסעדות המגישות אוכל טרי ועונתי. מחזור: תפריט מחזור הוא תפריט שמשתנה מעת לעת. סוג זה של תפריט משמש לעתים קרובות במסעדות המגישות מספר מוגדר של פריטים. קבוע: תפריט קבוע הוא תפריט המוגדר לפרק זמן מסוים. סוג זה של תפריט משמש לעתים קרובות במסעדות מזנון.

ישנם 8 סוגי תפריטים שכדאי להיות מודעים אליהם: 1. א-לה-קארט – זהו תפריט שבו ניתן להזמין פריטים בודדים 2. Du jour – זהו תפריט שמשתנה מדי יום וכולל מנות הזמינות רק באותו יום 3. תפריט מחזור – זהו תפריט שמשתנה באופן קבוע, בדרך כלל כל שבוע או חודש 4. תפריט Prix fixe – זהו תפריט שבו ניתן להזמין ארוחה קבועה במחיר קבוע 5. Table d'hote – זהו תפריט שבו ניתן להזמין ארוחה מרובת מנות 6. תפריט משקאות – זהו תפריט הכולל משקאות אלכוהוליים ולא אלכוהוליים 7. תפריט קינוחים – זה הוא תפריט הכולל מנות מתוקות 8. ספרי קפטן יין – זהו תפריט שעוזר לך לבחור את היין המושלם שילווה את הארוחה שלך

Warp Up

1. בבחירת קייטרינג, חשוב קודם כל להחליט איזה סוג של אירוע אתה מקיים קייטרינג. זה יעזור לצמצם את האפשרויות ויקל על מציאת קייטרינג שמתמחה בסוג האירוע שאתם מארחים. 2. חשוב לקחת בחשבון גם את התקציב בבחירת קייטרינג. ישנן חברות קייטרינג רבות המציעות שירותים זולים, לכן הקפידו לקבל הצעות מחיר מכמה חברות שונות לפני קבלת החלטה סופית. 3. לאחר שצמצמתם את האפשרויות, חשוב לקרוא חוות דעת של חברות קייטרינג בישראל. זה ייתן לך מושג על איכות האוכל והשירות שלהם. 4. לאחר שמצאתם כמה חברות קייטרינג שאתם מעוניינים בהן, הקפידו להיפגש איתם באופן אישי כדי לדון באירוע שלכם ולקבל תחושה לגבי השירותים שלהם. 5. לאחר שבחרתם בקייטרינג, הקפידו לחתום על חוזה המתאר את השירותים שהם יספקו ואת העלות. זה יעזור להבטיח שהכל יעבור בצורה חלקה ביום האירוע שלכם.

בבחירת קייטרינג בישראל, יש לזכור כמה דברים. ראשית, חקרו קייטרינג שונים באזור וקבלו הפניות מאנשים שהשתמשו בשירותיהם. שנית, דאגו לתקשר את הצרכים והרצונות שלכם בצורה ברורה לקייטרינג, על מנת למנוע אי הבנה. שלישית, בקשו תפריט טעימות כדי לקבל תחושה של האוכל שיוגש. לבסוף, קבל חוזה בכתב המפרט את כל הפרטים של שירות הקייטרינג. על ידי ביצוע שלבים אלה, אתה יכול להיות בטוח לבחור קייטרינג שיענה על הצרכים והציפיות שלך.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן