קייטרינג בבית שמש כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג בבית שמש כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

בחירת קייטרינג יכולה להיות משימה לא פשוטה, אבל יש כמה טיפים שיכולים להקל מעט על התהליך. ראשית, חשוב לבקש המלצות מחברים ובני משפחה שהשתמשו בעבר בקייטרינג. שנית, מומלץ לבקר באתר האינטרנט של הקייטרינג ולקרוא חוות דעת של לקוחות. לבסוף, תמיד כדאי לקבל הצעת מחיר מהקייטרינג לפני קבלת החלטה סופית. על ידי ביצוע טיפים אלה, אתה יכול להיות בטוח שתבחר קייטרינג שיענה על הצרכים והתקציב שלך.

1. ערוך מחקר לפני כן וערוך רשימה של קייטרינג שאתה מעוניין בהם. 2. צור קשר עם כל קייטרינג ולברר לגבי השירותים והמחירים שלהם. 3. קבעו טעימות עם כל קייטרינג כדי שתוכלו לטעום את האוכל שלו. 4. בקשו הפניות מכל קייטרינג ועקבו אחר הפניות אלו. 5. קבל את ההחלטה שלך על סמך שילוב של גורמים כולל מחיר, תפריט והפניות.

איך תדעו לקייטרינג טוב?

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב לפרטים על מנת להבטיח שכל האוכל מוכן בצורה נכונה ושהאירוע יתנהל בצורה חלקה. גם חברת קייטרינג צריכה להיות מסוגלת לארגן הכל מראש כדי שהכל יהיה מוכן ביום האירוע. יתר על כן, קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לתקשר ביעילות הן עם הלקוחות והן עם הצוות על מנת לוודא שכולם נמצאים באותו עמוד. לבסוף, קייטרינג טוב חייב להיות בעל אהבה לאנשים ולאוכל כדי לוודא שכולם יהנו מהאירוע.

יש כמה דברים חשובים שכדאי לזכור בבחירת שירות קייטרינג לאירוע הבא שלכם: 1. איכות מזון: מעל הכל, אתם רוצים לוודא ששירות הקייטרינג שתבחרו מספק אוכל איכותי שהאורחים שלכם ייהנו ממנו. הקפד לבקש תפריטים לדוגמה ולקרוא ביקורות מקוונות כדי לקבל תחושה של איכות המזון שאתה יכול לצפות. 2. חוות דעת של לקוחות: חשוב גם לקרוא חוות דעת של לקוחות ולקבל משוב ממקור ראשון מאחרים שהשתמשו בשירות הקייטרינג בעבר. זה ייתן לך תחושה טובה של רמת שביעות הרצון הכללית מהחברה. 3. עלות השירות: שירותי קייטרינג יכולים להשתנות מאוד מבחינת המחיר, לכן חשוב לקבל הערכה לגבי העלות לפני קבלת החלטה. הקפד לשאול על עמלות או היטלים נסתרים כדי שלא יהיו הפתעות בהמשך הדרך. 4. ניסיון בקייטרינג: כשזה מגיע לקייטרינג, הניסיון חשוב. הקפידו לשאול על רמת הניסיון של החברה ולבקש הפניות מלקוחות עבר. זה יעזור לך לאמוד את איכות השירות שאתה יכול לצפות. 5. צרכים מיוחדים: אם יש לך צרכים או דרישות תזונתיות מיוחדות, הקפד ליידע את שירות הקייטרינג מראש.

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג

כשזה מגיע לקייטרינג לאירועים, אתה רוצה כדי לוודא שאתה עובד עם חברה מוכרת ומקצועית. להלן 9 שאלות שכדאי לשאול על קייטרינג כדי לעזור לך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבור האירוע שלך: 1. איזה סוג של מאכלים הם המומחיות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתה מספק דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים? 8. מהי מדיניות הביטולים שלך? 9. האם יש לך ביטוח אחריות?

כשאתה מתראיין לתפקיד כקייטרינג, היה מוכן לענות על שאלות לגבי הניסיון שלך בתעשיית האירוח, כמו גם איך אתה מתמודד עם מצבי לחץ גבוה וב- -לחץ בעבודה. היו מוכנים לתת דוגמאות כיצד הייתם מטפלים בלקוח קשה או באחד מאורחיו.

מהם 3 דברים קריטיים שכדאי להיות מודעים אליהם בעת שכירת קייטרינג?

סוג האירוע שאתה עורך הוא ההיבט הראשון שיש לקחת בחשבון. התקציב שלך הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בתהליך תכנון הקייטרינג. האם האירוע שלך ידרוש כל סוג של צוות המלצרים?

להיות אדיב, טקט ודיפלומטי הכרחי בעת התמודדות עם לקוחות, שכן ייתכן שיהיה עליך לשכנע אותם להחליף מרכיב או לשנות מנה. מיומנויות תקשורת ואנשים טובים חיוניים גם לבניית רפרטואר לקוחות וקייטרינג לאירוע מוצלח.

מהם ששת הגורמים העיקריים של פעולת הקייטרינג?

קייטרינג יכול להיות דרך מצוינת להפוך את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים שלכם. זה יכול להיות גם אפשרות ידידותית לתקציב אם אתה זהיר לגבי הבחירות שלך. ישנם שישה גורמים שיש לקחת בחשבון בעת קבלת ההחלטה: 1. תקציב: קייטרינג עולה כסף, אבל הוא לא חייב להיות יקר. ניתן למצוא חברות קייטרינג שמתאימות לכל תקציב. 2. פורמליות האירוע: אירוע רשמי עשוי לדרוש קייטרינג משוכלל יותר מאשר מפגש מזדמן. 3. מטרת האירוע: סוג האירוע יכתיב את סוג האוכל שתרצו להגיש. 4. מספר אורחים: מספר גדול של אורחים ידרוש יותר אוכל, מה שישפיע על התקציב שלך. 5. משאבים אישיים: אם יש לך זמן ואנרגיה להכין אוכל בעצמך, תוכל לחסוך כסף על ידי כך. 6. ניסיון בתכנון: אם מעולם לא תכננתם אירוע לפני כן, אולי כדאי לשכור חברת קייטרינג כדי למנוע הפתעות מלחיצות.

בבחירת קייטרינג, חשוב לקחת בחשבון את היכולת שלו לְשָׁרֵת. הגשת אוכל היא אומנות, ולקייטרינג טוב יהיה צוות של אנשי מקצוע שיודעים לשרת את האורחים ולהציע מטעמים. זה יכול לעשות הבדל גדול בחוויה הכוללת של האירוע שלך.

מהו ניתוח SWOT בשירותי קייטרינג

SWOT הוא כלי חשוב לעסקים להשתמש בהם כדי להעריך את מיקומם בשוק. זה יכול לעזור לעסקים לזהות את החוזקות והחולשות שלהם, כמו גם כל הזדמנויות או איומים שעשויים להיות נוכחים. על ידי הבנת כל הגורמים הללו, עסקים יכולים לקבל החלטות טובות יותר לגבי איך להתקדם ולצמוח.

7 P's של שיווק הם המרכיבים החיוניים שיש לקחת בחשבון בעת פיתוח תוכנית שיווק. הם מוצר, מחיר, קידום מכירות, מקום, אנשים, תהליך וראיות פיזיות. יש לשקול היטב כל אחד מהמרכיבים הללו כדי ליצור אסטרטגיית שיווק מוצלחת.

האם קייטרינג בדרך כלל מספק מנות?

השכרת צלחת וכלי מטבח לאירוע שלך היא דרך מצוינת להפחית את עומס העבודה שלך ולהבטיח שהכל יעבור בצורה חלקה ביום של. שירותי קייטרינג המציעים אפשרות זו כוללים בדרך כלל הקמה וניקיון בתמחור שלהם, כך שתוכלו להירגע וליהנות מהאירוע שלכם ללא לחץ. בנוסף, עם מרכז שולחן ועיצוב יפהפיים, האירוע שלך בטוח ירשים את האורחים שלך!

בעת תכנון תפריט, חשוב לקחת בחשבון איזון, איכות תזונתית, אסתטיקה ומגוון, כולל צבע, מרקם, טעמים, צורות וגדלים של מזון. הציוד והכוח אדם הזמינים להפקת והגשת התפריט הם גם שיקולים חשובים.

מהם 3 טיפים לראיון

על מנת לקיים ראיון מוצלח, יש כמה דברים שאתה יכול לעשות כדי להתכונן. ראשית, הקפידו להגיע בזמן. שנית, דע את שמו של המראיין, כיצד לאיית אותו וכיצד לבטא אותו. שלישית, הכינו מראש כמה שאלות משלכם. רביעית, הביאו מספר עותקים של קורות החיים שלכם. חמישית, קחו אתכם עט אמין ופנקס רשימות קטן. שישית, קבלו את פני המראיין בלחיצת יד וחיוך. על ידי ביצוע הטיפים האלה, תהיו מוכנים יותר וסביר יותר שתזכו לראיון מוצלח.

1) עמדו בזמנים בראיון שלכם: חובה להגיע בזמן בראיון עבודה. אם תאחר, זה יראה שאתה לא מעוניין בתפקיד. 2) בצע את המחקר שלך על החברה: עליך לחקור את החברה לפני הראיון שלך. זה יראה שאתה מעוניין בעבודה ובחברה. 3) אל תשכח על תקשורת לא מילולית: תקשורת לא מילולית חשובה לא פחות מתקשורת מילולית. ודא שאתה יוצר קשר עין ויש לך יציבה טובה. 4) היו מנומסים עם כולם: גם אם אתם לא חושבים שפקידת הקבלה חשובה, היו מנומסים איתם. הם יכולים להיות אלה שיחליטו אם תקבל את התפקיד. 5) היו מוכנים לראיון שלכם: זה אומר להכיר את קורות החיים שלכם מבפנים ומבחוץ. תרגל שאלות נפוצות בראיון כדי שתהיה מוכן לכל דבר.

מהן 3 שאלות נפוצות בראיון?

אני בוגר טרי של אוניברסיטת XYZ ואני מעוניין לעבוד בחברה זו בגלל המוניטין המצוין שלה ובגלל שהיא מובילה בתעשייה שלה. יש לי רקע אקדמי חזק ואני מחפש סביבת עבודה מאתגרת ומגרה.

1. איכות מאגר המועמדים שלך חשובה ביותר. אם אתה מחפש תפקיד מיומן במיוחד, תרצה לוודא שהמאגר שלך מלא במועמדים מתאימים. 2. הדחיפות למלא את התפקיד היא גם גורם גדול. אם אתה צריך מישהו שיתחיל מיד, ייתכן שתצטרך לעשות כמה פשרות מבחינת הכישורים. 3. ההשקעה הנדרשת לגיוס החדש היא שיקול חשוב נוסף. אם המשרה משתלמת או לא דורשת הכשרה רבה, סביר להניח שלא תרצו להוציא הרבה על הגיוס החדש. 4. לבסוף, הקפד לשקול את ההתאמה לתרבות בעת הגיוס. חשוב למצוא מישהו שישתלב היטב עם הערכים והיעדים של החברה שלך.

מהם האתגרים שעומדים בפני קייטרינג בפעם הראשונה

קייטרינג הוא ענף מאתגר להיות בו, בשל המעבר הרב חלקים ומשתנים המעורבים בהרכבת אירוע מוצלח. כמה אתגרים נפוצים עימם מתמודדים עסקי קייטרינג כוללים: – תחלופת עובדים: בשל אופיו של ענף האירוח, לעסקי קייטרינג יש לרוב שיעורי תחלופת עובדים גבוהים. זה יכול להיות אתגר מבחינת שמירה על רמה עקבית של איכות ושירות. – שעות ארוכות: עסקים בתחום הקייטרינג צריכים לעתים קרובות לעבוד שעות ארוכות, כולל לילות וסופי שבוע, כדי להתאים לצרכי הלקוחות שלהם. זה יכול להיות מאתגר עבור עובדים, שייתכן ויצטרכו להקריב את זמנם האישי כדי לעמוד בדרישות התפקיד. – הכשרת לקוחות: בשל האופי המורכב של הקייטרינג לעתים קרובות, עסקים עשויים להקדיש זמן נוסף לאימון הלקוחות שלהם כיצד להשתמש במוצרים ובשירותים שלהם. זה יכול להיות אתגר מבחינת זמן ומשאבים. – בזבוז מזון: בכל עסק הקשור למזון, תמיד יש פוטנציאל לבזבוז מזון. זה יכול להיות אתגר הן מבחינת עלות והן מבחינת ההשפעה הסביבתית. ישנן מספר דרכים להתגבר על האתגרים הללו, לרבות: – גיוס צוות מנוסה: צוות מנוסה יכול לעזור לקזז את האתגרים של תחלופת עובדים גבוהה ושעות ארוכות. – השקעה ב

זו שאלה מצוינת להתחיל איתה מכיוון שהיא נותנת לך הזדמנות למכור את עצמך ואת כישוריך למראיין. הקפד להתמקד בניסיון שלך בענף הקייטרינג ובמטרות שלך לעתיד. עוד כמה שאלות מצוינות לראיונות קייטרינג כוללות: מהן החוזקות והחולשות שלך? איך אתה עובד תחת לחץ? איך עובדים בתוך צוות? איך מתמודדים עם לקוחות קשים? למה עזבת את העבודה האחרונה שלך?

התעוות

1. ראשית, שקול את התקציב שלך ואת גודל האירוע שלך. תרצה לוודא שהקייטרינג שתבחר מסוגל לספק שירותים במסגרת התקציב שלך. 2. לאחר מכן, קחו בחשבון את סוג האירוע שאתם מארחים. האם זה יהיה מפגש מזדמן או רומן רשמי? סוג האירוע יעזור לך לצמצם את אפשרויות הקייטרינג שלך. 3. לאחר ששקלתם את התקציב ואת מטרת האירוע, הגיע הזמן להתחיל להסתכל על קייטרינג ספציפי. שאל חברים, משפחה ועמיתים לעבודה להמלצות. אתה יכול גם לקרוא ביקורות מקוונות כדי לקבל מושג על מה אחרים חוו עם קייטרינג שונים. 4. לאחר שצמצמתם את האפשרויות, פנו לקייטרינג ובקשו הצעות מחיר ותפריטים. הקפד גם לשאול על כל צרכים תזונתיים מיוחדים שהם יכולים להכיל. 5. לאחר שקיבלתם את כל המידע, הגיע הזמן לקבל את ההחלטה. בחרו את הקייטרינג שלדעתכם יוכל לענות על הצרכים שלכם בצורה הטובה ביותר ולהעניק חוויה טעימה ובלתי נשכחת לאורחים שלכם.

בעת תכנון אירוע, אחת ההחלטות החשובות ביותר שתקבלו היא בחירת קייטרינג. להלן מספר טיפים שיעזרו לכם לבחור את הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם: 1. ראשית, עליכם לקבוע את התקציב שלכם לשירותי קייטרינג. 2. ברגע שאתה יודע כמה אתה מוכן להוציא, אתה יכול להתחיל לחקור חברות קייטרינג. 3. כאשר יש לך כמה חברות בראש, הקפד לקרוא ביקורות מקוונות ולדבר עם לקוחות עבר כדי לקבל מושג על איכות השירותים שלהם. 4. לאחר שבחרתם קייטרינג, הקפידו לקבוע טעימות כדי שתוכלו לטעום את האוכל שלו ולאשר שהוא עונה על הציפיות שלכם. 5. לבסוף, הקפידו לחתום על חוזה עם הקייטרינג שבחרתם כדי ששניכם תהיו מוגנים במקרה של בעיות כלשהן. על ידי ביצוע הטיפים הללו, תוכלו להיות בטוחים שתבחרו את הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן