קייטרינג בגבעתיים כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג בגבעתיים כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

בחירת הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם חיונית להבטחת הצלחת האירוע שלכם. ישנם מספר גורמים מרכזיים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג, כולל אפשרויות תפריט, תקציב וגודל האירוע. להלן 10 טיפים מובילים שיעזרו לכם לבחור את הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם: 1. ודאו שהקייטרינג מציע אפשרויות תפריט שמתאימות לאירוע שלכם. 2. ודא שהקייטרינג יכול להכיל את התקציב שלך. 3. ודאו שהקייטרינג יכול להתאים לגודל האירוע שלכם. 4. בחרו בקייטרינג בעל ניסיון בקייטרינג לאירועים דומים. 5. קבל הפניות מחברים או קולגות שהשתמשו בשירותי קייטרינג. 6. קרא ביקורות מקוונות על שירותי קייטרינג. 7. קבעו טעימות עם קייטרינג פוטנציאלי. 8. קבל חוזה בכתב. 9. יש לוודא שהקייטרינג מורשה ומבוטח. 10. בקש מהקייטרינג הפניות.

1. עשה את המחקר שלך כשזה מגיע לבחירת קייטרינג, חשוב לעשות את המחקר שלך ולשאול המלצות. ברגע שיש לך כמה קייטרינג בראש, הקפד לקרוא ביקורות מקוונות ולבדוק את אתרי האינטרנט שלהם כדי לקבל מושג טוב יותר על השירותים והתפריטים שלהם. 2. קחו בחשבון את התקציב שלכם לפני שאתם מתחילים לפנות לקייטרינג, חשוב קודם כל לשקול את התקציב שלכם לאירוע. ברגע שיש לך דמות כדורי בראש, אתה יכול להתחיל לצמצם את האפשרויות שלך. 3. הזמינו מוקדם אם יש לכם בחשבון תאריך או מסגרת זמן ספציפיים לאירוע שלכם, הקפידו להזמין את הקייטרינג מוקדם. קייטרינג פופולרי יכול להזמין מהר, אז עדיף להבטיח את התאריך והשעה שלך בהקדם האפשרי. 4. תקשר את הצרכים שלך כאשר אתה בשלבים הראשונים של תכנון האירוע שלך, הקפד להעביר את הצרכים והחזון שלך לקייטרינג. זה יעזור להם ליצור תפריט ותוכנית המתאימים ביותר לאירוע שלכם. 5. שאל על צרכים תזונתיים מיוחדים כאשר אתה מתכנן את התפריט שלך, הקפד לשאול את c

איך אתה יכול לדעת קייטרינג טוב?

קייטרינג טוב חייב להיות בעל יכולת לשים לב לפרטים. זה אומר שהם חייבים להיות מסוגלים לטפל בכל הפרטים הקטנים שלעיתים מתעלמים מהם. חברת קייטרינג צריכה גם להיות מסוגלת לארגן הכל כדי להבטיח שהאירוע יתנהל בצורה חלקה. הם חייבים להיות מסוגלים לתקשר עם אחרים ולהיות בעלי אהבה לאנשים ולאוכל. לבסוף, קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל להתמודד עם לחץ.

כשעובדים עם לקוחות, חשוב להיות אדיבים, טקטיים ודיפלומטיים כדי לשכנע אותם לבצע שינויים שאתה חושב שהם נחוצים. מיומנויות תקשורת ואנשים טובים חיוניים על מנת לבנות מערכת יחסים טובה עם לקוחות ולספק אירוע מוצלח.

מהי המאפיין או האיכות החשובים ביותר שעל קייטרינג להחזיק

תשומת לב לפרטים היא אחת המאפיינות או האיכות החשובות ביותר. מאפיינים חשובים עבור קייטרינג לאירועים. ככל שהאירועים גדלים, הם נעשים מורכבים יותר, וזכירה וסימון של פרטים מסוימים מייצרים אירועי קייטרינג באיכות הרבה יותר גבוהה.

יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון כשמחליטים אם לארגן את האירוע שלכם או לא. ראשית, חשבו על התקציב שלכם והאם אתם יכולים להרשות לעצמכם לשכור חברת קייטרינג. שנית, שקלו את הפורמליות של האירוע שלכם והאם יהיה מתאים לקיים קייטרינג. שלישית, חשבו על מטרת האירוע שלכם והאם קיום קייטרינג יוסיף לאווירה הכללית. רביעית, שקול את מספר האורחים שאתה מצפה לו והאם יש לך את המשאבים האישיים להכיל את כולם. חמישית, חשבו על חווית התכנון שלכם והאם אתם מרגישים בנוח לתאם הכל בעצמכם. בסופו של דבר, זה תלוי בך להחליט אם קייטרינג מתאים לאירוע שלך.

מה עליי לבקש מקייטרינג לאירוע?

כשמדובר בקייטרינג לאירועים, חשוב לשאול את השאלות הנכונות על מנת להבטיח שתקבלו את השירות הטוב ביותר. להלן 9 שאלות שכדאי לשאול על קייטרינג: 1. איזה סוג של מאכלים הם המומחיות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתה מספק דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים? 8. מהי המדיניות שלך לגבי ביטולים? 9. האם יש לך ביטוח?

קיום קייטרינג שמגיע עם שירות מלא יכול לעשות את חייך הרבה יותר קלים. לא תצטרך לדאוג שחברות שונות יטפלו בהיבטים שונים של המסיבה, וזה יכול לעזור למנוע כל כאוס פוטנציאלי. כשאתה בוחר קייטרינג, הקפד לבחור אחד שאתה חושב שיהיה כיף וקל לעבוד איתו.

מהם 3 דברים קריטיים להיות מודעים כאשר שוכרים קייטרינג?

ישנם מספר דברים חשובים שכדאי לקחת בחשבון בבחירת קייטרינג לאירוע שלכם: 1. סוג האירוע – ההיבט הראשון שיש לקחת בחשבון הוא סוג האירוע בו אתם מבצעים קייטרינג. האם זו תהיה ארוחת ערב רשמית לשבת או מזנון סתמי יותר? זה יעזור לך לצמצם את האפשרויות שלך. 2. תקציב – התקציב שלכם הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בתהליך תכנון הקייטרינג. הקפד לדעת כמה אתה מוכן להוציא על קייטרינג לפני שתתחיל לבדוק אפשרויות. 3. צוות המתנה ושירות – האם האירוע שלכם ידרוש כל סוג של צוות המלצרים? אם כן, תצטרך לקחת את זה בחשבון בתקציב שלך. בנוסף, הקפידו לשאול על רמת השירות שהקייטרינג יספק.

קייטרינג הוא תהליך של תכנון, הכנה ומתן שירותי מזון ומשקאות לאירוע. קייטרינג יכול להינתן על ידי קייטרינג, מלון או מסעדה. שבע הפונקציות של הקייטרינג הן: 1. תכנון 2. תפעול – ביצוע משימות 3. ארגון האירוע 4. ציוד 5. יישום 6. בקרה 7. הבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות.

מהם 7 ה-P's של שיווק א. עסק קייטרינג

7 ה-P של השיווק הם המוצר, המחיר, הקידום, המקום, האנשים, התהליך והראיות הפיזיות. כל P מייצג היבט אחר של תהליך השיווק וצריך להתחשב בו כדי שחברה תצליח. על ידי התמקדות בשבעת התחומים הללו, חברות יכולות ליצור אסטרטגיה שיווקית מעוגלת שתגיע לקהל היעד שלהן ותעזור להן להשיג את התוצאות הרצויות להן.

קייטרינג לחתונה: אמנם כולנו מכירים קייטרינג לחתונה, אבל אנחנו יכולים מסכים גם שקייטרינג משפיע מאוד על אותו יום מיוחד. אחרי הכל, זה אחד הדברים הבודדים שכל האורחים שלכם יחוו במהלך החתונה שלכם. מהאוכל שמוגש, דרך הצגתו ועד השירות שניתן, קייטרינג לחתונה יכול לעשות או לשבור את היום הגדול שלכם. קייטרינג תאגידי: קייטרינג תאגידי עוסק כולו ביצירת רושם טוב. בין אם אתם מרשימים לקוחות פוטנציאליים או מפנקים את העובדים שלכם בארוחת צהריים מיוחדת, קייטרינג ארגוני יכול לעזור לכם לשים את מיטב כף הרגל שלכם קדימה. קייטרינג לאירועים חברתיים: ממסיבות יום הולדת ועד מסיבות פרישה, קייטרינג לאירועים חברתיים יכול להוסיף את הטאץ' המיוחד הזה לכל חגיגה. בין אם אתם מחפשים מזנון פשוט או ארוחת ישיבה יוקרתית, קייטרינג לאירועים חברתיים יכול לעזור להפוך את האירוע שלכם לאחד שזכור. קייטרינג זיכיון: אם אתם מחפשים לחסוך כסף בתקציב הקייטרינג שלכם, קייטרינג זיכיון עשוי להיות הדרך ללכת. קייטרינג זיכיון הוא בדרך כלל זול יותר מסוגי קייטרינג אחרים, והוא יכול להיות אופציה מצוינת לאירועים גדולים.

מהם שלושת הקייטרינג הבסיסיים פונקציות?

ניהול קייטרינג הוא פונקציה קריטית בכל עסק לשירותי מזון. זה כרוך בתכנון, ארגון, הכוונה ובקרה של הפעילויות הקשורות לשירות מזון. מנהלי קייטרינג חייבים להיות בעלי הבנה חזקה של תעשיית שירותי המזון, כמו גם את היכולת לנהל ביעילות אנשים ומשאבים.

תפקידי קייטרינג: -מרהט את אזור שירות המזון בשולחנות וכיסאות -פורש מפות, כלים וסכו"ם – מקשט את אזור שירות האוכל (הנחת אגרטלי פרחים על שולחנות, פיזור נצנצים על מפות וכו') -מראה לסועדים למקומותיהם (אם יש סידור ישיבה) -מגיש לסועדים אוכל

במה אתה מתמקד בחירת הקייטרינג הטוב ביותר

1. איכות מזון: ברור שאתה רוצה שהאוכל באירוע שלך יהיה טעים! כאשר שוקלים שירותי קייטרינג, הקפידו לשאול על איכות המזון שלהם, כמו גם האם הם משתמשים בחומרי גלם טריים או לא. 2. חוות דעת של לקוחות: תמיד כדאי לקרוא ביקורות מקוונות על שירותי קייטרינג לפני קבלת החלטה סופית. זה ייתן לך תחושה טובה של מה אחרים חשבו על האוכל והשירות. 3. עלות השירות: שירותי קייטרינג יכולים להשתנות מאוד במחיר, לכן הקפידו לקבל מספר הערכות לפני קבלת החלטה. הקפד לשאול גם לגבי עמלות נסתרות שעשויות להיות קשורות לשירות. 4. ניסיון בקייטרינג: כשזה מגיע לקייטרינג, הניסיון בהחלט קובע. הקפידו לשאול על הניסיון של שירות הקייטרינג בהנחיית אירועים דומים לשלך. 5. צרכים מיוחדים: אם יש לכם צרכים או בקשות תזונתיות מיוחדות, הקפידו ליידע את שירות הקייטרינג מראש. בדרך זו, הם יכולים לוודא לספק את הצרכים שלך.

ישנם שירותי קייטרינג רבים בחוץ שיכולים להפוך את האירוע שלך למיוחד יותר. בהתאם לסוג האירוע שאתם מארחים, ייתכן שתזדקקו לסוג אחר של שירות קייטרינג. להלן רשימה של סוגים שונים של שירותי קייטרינג שיעזרו לכם לצמצם את האפשרויות שלכם: 1) פונקציות תאגידיות: אם אתם מארחים אירוע חברה, סביר להניח שתזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אוכל טעים ומקצועי למראה. 2) מקומות לחתונה: אם אתם מארחים חתונה, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אוכל טעים ואלגנטי כאחד. 3) קייטרינג לאירועים חברתיים: אם אתם מארחים אירוע חברה, כמו מסיבה או מקלחת, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אוכל מהנה וחגיגי. 4) איסוף זיכיון: אם אתם עורכים אירוע שבו אנשים יקנו אוכל מדוכני זיכיון, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אוכל איכותי שיפנה ללקוחות. 5) קייטרינג פוד טראק: אם אתם מארחים אירוע שבו אנשים יאכלו אוכל ממשאיות מזון, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אוכל שהוא גם טעים וגם קל לאכול תוך כדי תנועה. 6) קייטרינג למסעדות: אם אתה

מהם חמשת 5 הגורמים החשובים ביותר בבחירת מסעדה?

להלן מספר גורמים שאולי תרצו לקחת בחשבון בעת בחירת מסעדה: 1) האוכל – כמובן, תרצו לוודא שהאוכל טוב! שקול לאיזה סוג של מטבח אתה במצב רוח וקרא ביקורות כדי לקבל מושג על מה אחרים חשבו על האוכל במסעדות שונות. 2) נוחות ואווירה – כדאי לשקול עד כמה המסעדה נוחה ומזמינה. אם אתם מחפשים חווית אוכל נינוחה וקז'ואלית יותר, ייתכן שמסעדה עם אווירה רשמית יותר אינה הבחירה הטובה ביותר. 3) השירות – שירות טוב יכול לעשות הרבה כדי להפוך את חווית האוכל שלך למהנה. שאל או קרא ביקורות כדי לראות מה אחרים אמרו על השירות במסעדות שונות. 4) מחירים – ברור שתרצו לשקול כמה גובה המסעדה עבור המנות שלה. אם אתה מחפש אפשרות זולה יותר, אולי תרצה לשקול מזון מהיר או מסעדות מזדמנות. אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר, יש הרבה מסעדות מצוינות לבחירה. 5) המלצות – לבסוף, אולי כדאי שתבקשו מהחברים או המשפחה שלכם המלצות. רוב הסיכויים שהם ביקרו בהמון מסעדות שונות

אתה תמיד צריך להיות מוכן לענות על שאלות נפוצות של ראיון קייטרינג לפני שתשתתף בראיונות כלשהם. השאלות שלהלן הן כמה משאלות הראיונות הנפוצות ביותר בקייטרינג יחד עם עצות כיצד לענות על כל אחת מהן. 1. ספר לנו על עצמך המכוסה בסעיף מרכיבי המפתח 2. מהן מטרות הקריירה שלך בתעשיית הקייטרינג? היו כנים ומציאותיים בתשובה לשאלה זו. אם אתם מחפשים לעלות במהירות במעלה הסולם, אל תגידו שאתם רוצים להיות שף ראשי במסעדה 5 כוכבים בתוך שנה. תן מסגרת זמן סבירה והסביר מה תעשה כדי להשיג את המטרות שלך. 3. מהן החוזקות והחולשות שלך? היו כנים כשתענו על שאלה זו ונסו לתת דוגמאות לשניהם. לדוגמה, אתה יכול לומר שאתה מאוד מאורגן אבל לפעמים יכול להיות תובעני מדי מעצמך. 4. איך עובדים בלחץ? שוב, היה כנה בתשובתך. לכולנו יש דרכים שונות להתמודד עם לחץ, אז פשוט הסבירו איך אתם מתמודדים. לדוגמה, אתה יכול לומר שאתה עובד טוב תחת לחץ אבל צריך לקחת הפסקות קבועות כדי להימנע מצריבה. 5. איך עובדים בתוך צוות? זהו

איך בוחרים אוכל לאירוע

יש לזכור כמה דברים בעת בחירת אפשרויות אוכל מושלמות לאירוע שלך. ראשית, חשוב להכיר את האורחים שלכם ואת העדפותיהם. זה יעזור לך לספק להם אפשרויות שהם יהנו מהם. שנית, שילוב של מזונות עונתיים וטריים הוא תמיד רעיון טוב. זה יעזור ליצור תפריטים אזוריים שהאורחים שלך יאהבו. שלישית, התאמת האוכל ללוח הזמנים של האירוע היא דרך מצוינת להבטיח שכולם יוכלו ליהנות מהארוחה. לבסוף, תמיד תחשוב על מצגת. זהו היבט חשוב של כל אירוע ויכול לעשות הבדל גדול בחוויה הכוללת.

עקרונות תכנון תפריט הם שיקולים חשובים בעת תכנון כל תפריט. איזון, איכות תזונתית, אסתטיקה וגיוון הם כולם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת תכנון תפריט. בנוסף, הציוד והכוח אדם הזמינים להפקה והגשת התפריט הם גם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון. על ידי התחשבות בכל הגורמים הללו, אתה יכול להיות בטוח שתיצור תפריט שכולם ייהנו ממנו!

התעוות

1. קבע את התקציב שלך. זה יעזור לך לקבוע כמה קייטרינג אתה יכול להרשות לעצמך לחפש. 2. דעו כמה אנשים אתם צריכים להאכיל. זה יעזור לך לדעת איזה גודל עסק קייטרינג לחפש. 3. קחו בחשבון את האוכל שאתם רוצים שיוגש. האם אתה צריך מטבח או סוג מסוים של אוכל? 4. חשבו על הגבלות תזונתיות או אלרגיות כלשהן. תצטרך לוודא שהקייטרינג יכול להכיל את אלה. 5. קבע את רמת השירות שאתה צריך. רוצים קייטרינג בשירות מלא שידאג להכל מההקמה ועד הניקיון? 6. קחו בחשבון את האווירה הכוללת שאתם רוצים לאירוע שלכם. 7. תסתכל על ביקורות קייטרינג. ראה מה אחרים אמרו על הניסיון שלהם עם עסקים שונים. 8. בקשו הפניות. בדוק אם מישהו שאתה מכיר השתמש בקייטרינג שהוא ימליץ עליו. 9. קבל הצעות מחיר ממספר קייטרינג. זה יעזור לך להשוות מחירים ושירותים. 10. קבלו את ההחלטה והזמינו את הקייטרינג!

מעקב אחר עשרת העצות הללו יעזור לכם לבחור את הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם, בין אם מדובר במפגש קטן ובין אם מדובר באירוע בקנה מידה גדול. על ידי הקדשת הזמן לשאול את השאלות הנכונות ולבצע את המחקר שלך, אתה יכול להיות בטוח שתעבוד עם קייטרינג מקצועי ובעל מוניטין שיוכל לספק את האוכל והשירות המגיעים לך ולאורחים שלך.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן