קייטרינג בטירת הכרמל כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג בטירת הכרמל כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

בחירת הקייטרינג המתאים היא משימה חשובה שיכולה לעשות או לשבור את האירוע שלכם. ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג, כגון עלות, תפריט וזמינות. להלן 10 שאלות שכדאי לשאול לפני בחירת קייטרינג: 1. מה התקציב שלך? 2. מהי רשימת האורחים? 3. מה התפריט? 4. מהן ההגבלות התזונתיות? 5. מהו מיקום האירוע? 6. מהו לוח הזמנים של האירוע? 7. מהו נושא האירוע? 8. מהו קוד הלבוש? 9. מהי מערכת הכרטיסים של Eventbrite? 10. האם יש לך הפניות?

1. כמה זמן הקייטרינג בעסק? אתה רוצה לבחור קייטרינג עם ניסיון. 2. מהי המומחיות של הקייטרינג? אתם רוצים לוודא שהמומחיות של הקייטרינג תואמת את המטבח של האירוע שלכם. 3. כמה גובה הקייטרינג לאדם? אתה רוצה לקבל תחושה של התמחור של הקייטרינג. 4. האם הקייטרינג דורש פיקדון? תרצו לדעת אם הקייטרינג דורש פיקדון וכמה זה. 5. מה כלול בתשלום הקייטרינג? תרצו לדעת מה, אם בכלל, כלול בתשלום של הקייטרינג. 6. לכמה אנשים הקייטרינג מטפל בדרך כלל? תרצו לוודא שהקייטרינג יוכל להתמודד עם רשימת האורחים של האירוע שלכם. 7. מהי מדיניות הביטולים של הקייטרינג? תרצו לדעת מהי מדיניות הקייטרינג אם אתם צריכים לבטל את האירוע שלכם. 8. מהי מדיניות בטיחות המזון של הקייטרינג? תרצה לוודא שלקייטרינג יש מדיניות כדי להבטיח בטיחות מזון.

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג?

כשזה מגיע לקייטרינג לאירועים, יש כמה שאלות מפתח שכדאי תמיד לשאול לפני קבלת החלטה. ראשית, בררו באילו סוגי מאכלים מתמחה הקייטרינג וקבלו המלצות מה יתאים ביותר לאירוע שלכם. לאחר מכן, שאלו כיצד יוצג האוכל ומה תהיה העלות המשוערת. כמו כן, חשוב לברר כיצד הקייטרינג יתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיות. לבסוף, הקפד לשאול אם יש חיובים נוספים עבור דברים כמו התקנה או ניקיון. על ידי שאילת שאלות מפתח אלו, אתה יכול להיות בטוח שאתה מקבל את שירות הקייטרינג הטוב ביותר עבור האירוע שלך.

כאשר מראיינים קייטרינג פוטנציאלי, חשוב לשאול שאלות שיתנו לך תובנות לגבי החוויה שלו ויכולות. שאל על הניסיון שלהם בתעשיית האירוח וכיצד הם מתמודדים במצבי לחץ גבוה. כמו כן, שאלו כיצד יתמודדו עם לקוח קשה או עם אחד מאורחיו. שאלות אלו יעזרו לך לקבוע אם הקייטרינג מתאים לאירוע שלך.

איך אתה יכול לומר לקייטרינג טוב

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב לפרטים על מנת לספק את השירות הטוב ביותר האפשרי ללקוחות שלהם. הם חייבים גם להיות מסוגלים לתקשר ביעילות עם אחרים כדי לתאם את כל ההיבטים של האירוע. לבסוף, קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל להתמודד היטב עם לחץ כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה.

לשכנע לקוח לשנות מרכיב או מנה יכול להיות קשה, אבל חשוב להיות אדיב, טקט, ודיפלומטי. תקשורת טובה וכישורי אנשים חיוניים לבניית בסיס לקוחות וקייטרינג לאירוע מוצלח.

איך אתה עונה על 10 שאלות הראיונות המובילות בתחום הקייטרינג?

1. ספר לנו על עצמך 2. מהן יעדי הקריירה שלך בתעשיית הקייטרינג? 3. מהן החוזקות והחולשות שלך? 4. איך עובדים תחת לחץ? 5. איך עובדים בתוך צוות? 6. איך מתמודדים עם לקוחות קשים? 7. למה עזבת את העבודה האחרונה שלך?

יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון כשמחליטים אם לארגן את האירוע שלך או לא. ראשית, תצטרך לחשוב על התקציב שלך. קייטרינג יכול להיות יקר, אז תצטרך לוודא שיש לך את הכספים לכסות אותו. שנית, תצטרך לשקול את הפורמליות של האירוע שלך. רומן יותר רשמי כנראה ידרוש קייטרינג, בעוד שאירוע פחות רשמי אולי לא. שלישית, תצטרך לחשוב על מטרת האירוע שלך. אירוע חברה, למשל, ידרוש כנראה קייטרינג, בעוד שמפגש משפחתי קטן אולי לא. רביעית, תצטרך לחשוב על מספר האורחים שאתה מצפה לו. סביר להניח שמספר גדול יותר של אורחים ידרוש קייטרינג, בעוד שמספר קטן יותר אולי לא. לבסוף, תצטרך לחשוב על המשאבים האישיים שלך. אם יש לך את הזמן והאנרגיה להכין את כל האוכל בעצמך, אולי לא תצטרך לשרת. אבל אם אתה קצר בזמן או לא בטוח בכישורי הבישול שלך, קייטרינג עשוי להיות האפשרות הטובה ביותר.

מהם 3 דברים קריטיים שכדאי להיות מודעים אליהם בעת שכירת קייטרינג?

כאשר מתכננים אירוע, חשוב קודם כל להתייחס לסוג האירוע. האם זו מסיבת ארוחת ערב רשמית, ארוחת צהריים מזדמנת או רומן רשמי יותר? זה יעזור לקבוע את התקציב ואת סוג השירות הנדרש. לדוגמה, מסיבת ארוחת ערב רשמית תדרוש יותר צוות המלצרים ותפריט משוכלל יותר מאשר ארוחת צהריים סתמית. כמו כן, חשוב לקחת בחשבון את מספר האורחים בעת קביעת התקציב. יותר אורחים ידרשו יותר אוכל ושתייה, לכן חשוב לתכנן בהתאם.

1. ספר לי על עצמך: השאלה הזו נראית פשוטה, אבל היא יכולה להיות מסובכת לענות עליה. אתה רוצה לתת למראיין סקירה קצרה של מי אתה מבלי להישמע כאילו אתה מדקלם את קורות החיים שלך. נסו להתמקד בנקודות החוזק וההישגים שלכם הרלוונטיים ביותר לתפקיד אליו אתם מתראיינים. 2. למה אתה האדם הטוב ביותר לתפקיד? זו ההזדמנות שלך למכור את עצמך למראיין ולהראות לו מדוע אתה המועמד הטוב ביותר לתפקיד. שוב, נסו להתמקד בנקודות החוזק וההישגים שלכם הרלוונטיים ביותר למשרה אליה אתם מתראיינים. 3. למה אתה רוצה את העבודה הזו? זו ההזדמנות שלך להראות למראיין שאתה נלהב מההזדמנות ושעשית את המחקר שלך. נסה להוכיח שאתה מתאים לחברה ולתפקיד, ושאתה נרגש לתרום להצלחתם. 4. איך הניסיון שלך הכין אותך לתפקיד זה? שאלה זו היא ההזדמנות שלך להראות למראיין שיש לך את הניסיון והכישורים הרלוונטיים לתפקיד. נסה לתת דוגמאות ספציפיות למקרים שבהם השתמשת במיומנויות שיידרשו

מהן 10 השאלות המובילות לראיונות שף

מתי החלטת להיות שף? החלטתי להיות שף לאחר שעבדתי במסעדה במשך כמה שנים. הבנתי שאני אוהב את היצירתיות והאנרגיה של המטבח, ושיש לי תשוקה אמיתית לאוכל. מהי מנת החתימה שלך? מהי המנה האהובה עליך או הפחות אהובה עליך להכנה? מנת החתימה שלי היא מנת עוף שאני מכינה עם רוטב שמנת ופטריות. אני אוהב להכין את המנה הזו כי היא כל כך טעימה ומשביעה. המאכל הפחות אהוב עלי להכנה הוא כל דבר עם דגים, כי קשה לי לבשל דגים כמו שצריך. איך אתה מתאר את פילוסופיית הבישול הכללית שלך? אני מאמין שאוכל צריך להיות פשוט, אבל טעים. אני מנסה להשתמש בחומרי גלם עונתיים טריים כדי ליצור מנות מזינות וטעימות כאחד. ציינו את שלושת כלי המטבח שאי אפשר בלעדיהם? שלושת כלי המטבח שלי שאני לא יכולה בלעדיהם הם הסכין שלי, קרש החיתוך שלי והסירים והמחבתות שלי. אני משתמש בכלים האלה מדי יום במטבח, והם חיוניים ליצירת כל מנה. למה אתה שוקל תפקיד חדש? אני שוקל תפקיד חדש כי אני מחפש אתגר חדש. אני רוצה

תשומת לב לפרטים חיונית בהחלט עבור קייטרינג לאירועים. ככל שהאירועים נעשים גדולים ומורכבים יותר, חשוב עוד יותר לזכור ולזכור את כל הפרטים. זה מייצר אירועי קייטרינג באיכות הרבה יותר גבוהה.

מהם 7 ה-P של שיווק עסק קייטרינג?

7 P's של שיווק הם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת יצירה ויישום של תוכנית שיווק. הם כוללים מוצר, מחיר, קידום מכירות, מקום, אנשים, תהליך וראיות פיזיות. כל אחד מהגורמים הללו חייב להילקח בחשבון על מנת ליצור אסטרטגיה שיווקית מוצלחת.

כשמדובר בקייטרינג לחתונה, חשוב לבחור באפשרות של שירות מלא. בדרך זו, לא תצטרך לדאוג לגבי ניהול חברות שונות לעריכת שולחן, ניקיון ושירות בר. העובדה שחברה אחת תטפל בכל דבר תהפוך את חייך להרבה יותר קלים ותעזור להימנע מכל כאוס פוטנציאלי.

מהם 3 סוגי הקייטרינג

ישנם ארבעה סוגי קייטרינג: קייטרינג לחתונה, קייטרינג לחברות, קייטרינג לאירועים חברתיים, ו קייטרינג בזיכיון. לכל סוג קייטרינג מאפיינים ויתרונות ייחודיים משלו שיכולים להפוך את האירוע שלכם להצלחה. קייטרינג לחתונה עוסק כולו ביצירת חוויה קסומה ובלתי נשכחת עבורכם ועבור האורחים שלכם. מהאוכל ועד המצגת, הכל צריך להיות מושלם. קייטרינג לחתונה יכול להיות עניין יקר, אבל זה שווה את זה כדי להפוך את היום המיוחד שלך אפילו יותר מיוחד. קייטרינג לחברות עוסק ביצירת סביבה מקצועית ומרשימה עבור העובדים והלקוחות שלך. האוכל צריך להיות ברמה הגבוהה ביותר והמצגת צריכה להיות ללא רבב. קייטרינג לחברות יכול להיות דרך מצוינת להראות לעובדים וללקוחות שלך שאכפת לך מהעסק שלהם. קייטרינג לאירועים חברתיים עוסק כולו ביצירת אווירה כיפית וחגיגית לאורחים שלכם. האוכל צריך להיות טעים והמצגת צריכה להיות מהנה. קייטרינג לאירועים חברתיים יכול להיות דרך מצוינת לגרום לאורחים שלכם להרגיש רצויים ונוחים. קייטרינג בזיכיון עוסק כולו באספקת מזון ושתייה במחיר סביר. האוכל צריך להיות באיכות טובה והמצגת צריכה להיות מקצועית. קייטרינג בזיכיון יכול להיות דרך מצוינת לחסוך כסף באירוע שלך תוך כדי מתן זמן טוב לאורחים שלך.

קייטרינג הוא תהליך של מתן שירות מזון ומשקאות במיקום מרוחק. זוהי אפשרות פופולרית לאירועים כגון חתונות, אירועי חברה ומסיבות פרטיות. ישנן שבע פונקציות מרכזיות של קייטרינג: תכנון, תפעול, ארגון האירוע, ציוד, ביצוע, בקרה והבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות. תכנון הוא התפקיד החשוב ביותר של קייטרינג. זה כרוך ביצירת תפריט, הערכת כמויות מזון ומשקאות, ווידוא שכל הלוגיסטיקה במקום. תפעול הוא ביצוע משימות הקשורות לאירוע. זה כולל הקמת חלל האירוע, הכנת אוכל ושתייה והגשת אורחים. ארגון האירוע כולל משימות כמו תיאום עם ספקים אחרים, ווידוא שהאירוע יתנהל בצורה חלקה וטיפול בכל בעיה שעלולה להתעורר. הציוד כולל את כל הדרוש למתן שירות מזון ומשקאות, כגון שולחנות, כיסאות, כלי זכוכית וכלי הגשה. היישום הוא הביצוע בפועל של האירוע. זה כולל הקמת חלל האירוע, הכנת אוכל ושתייה, הגשת אורחים וניקיון לאחר מכן. הבקרה כוללת משימות כגון ניטור כמות המזון והמשקאות, הבטחת בקרת איכות וניהול עלויות.

אילו דברים נלקחים בחשבון על ידי לקוחות לפני בחירת קייטרינג?

בחירת שירות קייטרינג יכולה להיות משימה לא פשוטה, אך ישנם מספר גורמים מרכזיים שכדאי לזכור כדי לוודא שאתה בוחר את השירות המתאים לאירוע שלך. בראש ובראשונה כדאי לשקול את סגנון האירוע שלכם ואיזה סוג תפריט הכי מתאים לו. אם אתם מארחים רומן רשמי, למשל, תרצו לוודא ששירות הקייטרינג יכול לספק תפריט מתוחכם. כדאי לקחת בחשבון גם את מספר האורחים שאתם מצפים להם והאם שירות הקייטרינג יכול להכיל אותם. בנוסף, חשוב לשאול על ההתמחויות של שירות הקייטרינג והאם יש להם מטבח במקום. לאירוע ייחודי באמת, אולי כדאי לשקול שירות קייטרינג שיכול ליצור מנות מותאמות אישית. כמובן, תרצו גם לדגום את האוכל לפני קבלת החלטה סופית. ולבסוף, הקפד לבקש הפניות ולבדוק את נוהלי הקיימות של שירות הקייטרינג.

1. עשה את המחקר שלך 2. נראה חד 3. אל תופיע בידיים ריקות 4. הגיע מוקדם 5. התלהבות מהפרויקט 6. הקשב היטב 7. תן דוגמאות ספציפיות 8. שאל שאלות

מהן 7 שאלות ותשובות נפוצות לראיונות

אז, אתה רוצה לדעת איך לשלוט ב-7 הכי הרבה שאלות נפוצות בראיון? הנה מה שאתה צריך לדעת: 1. איפה אתה רואה את עצמך בעוד חמש שנים? זוהי שאלת ראיון נפוצה המאפשרת למעסיק לקבל מדד לגבי התוכניות ארוכות הטווח והמחויבות שלך לחברה. כשאתה עונה על שאלה זו, הקפד להתמקד באופן שבו אתה רואה את עצמך מתפתח ותורם לחברה במהלך חמש השנים הבאות. זה יראה שאתה מתכנן להישאר לטווח הארוך ולהוט לתרום להצלחת החברה. 2. מהן החוזקות/חולשות שלך? שאלה זו נועדה לתת למעסיק קצת תובנות לגבי האופי ומוסר העבודה שלך. בעת תשובה, הקפד להתמקד בנקודות החוזק שלך הרלוונטיות למשרה אליה אתה מגיש מועמדות. לדוגמה, אם אתה מגיש מועמדות למשרה הדורשת תשומת לב רבה לפרטים, אז תרצה להדגיש את החוזקות שלך בתחום זה. באשר לחולשה, נסו להתמקד במשהו שאינו חיוני למשרה אליה אתם פונים. לדוגמה, אם אתה מגיש מועמדות למשרה הדורשת כישורי תקשורת מצוינים, אז אולי תרצה להתמקד בחולשה כמו ביישנות או להיות מבוא

אין תשובה חד משמעית לשאלה זו , אבל כמה שאלות ותשובות נפוצות לראיונות עבודה במסעדה כוללות: ספר לי על עצמך: התחל במתן סקירה קצרה של הרקע המקצועי והאישי שלך. לאחר מכן, הדגש כל ניסיון או כישורים רלוונטיים שיש לך שגורמים לך להיות מתאים לתפקיד. האם תוכל לספר לי על תקופה בה נאלצת להתמודד עם לקוח קשה? שאלה זו נועדה להעריך את כישורי שירות הלקוחות שלך. לספר על תקופה שבה התמודדת עם לקוח קשה בצורה מקצועית ואדיב. למה אתה רוצה לעבוד במסעדה הזו? שתף את מה שאתה אוהב בתפריט, האווירה או המיקום של המסעדה. אם יש לך קשרים אישיים למסעדה (למשל, אכלת שם כשגדלת), ציין גם אותם. האם תוכל לספר לי על טעות שעשית בעבודה וכיצד טיפלת בה? שאלה זו בוחנת את יכולתך להתמודד עם מצבים קשים. חשבו על תקופה שבה עשית טעות בעבודה וכיצד לקחתם אחריות עליה ותיקנתם את הבעיה.

מילים אחרונות

1. איזה סוג של ניסיון יש לקייטרינג? 2. מהי המומחיות של הקייטרינג? 3. מה כלול בחבילת הקייטרינג? 4. כמה יעלו שירותי הקייטרינג? 5. האם הקייטרינג מסוגל להיענות לבקשות מיוחדות? 6. מהי מדיניות הקייטרינג בנושא ביטולים והחזרים? 7. מהי מדיניות הקייטרינג בנושא אלרגיות למזון? 8. מהי מדיניות הקייטרינג בנושא אלכוהול? 9. מהי מדיניות הקייטרינג בנושא התשר? 10. האם הקייטרינג פנוי להתייעצות לפני האירוע?

1. מה הניסיון של הקייטרינג? 2. מהי המומחיות של הקייטרינג? 3. מה טווח המחירים של הקייטרינג? 4. האם לקייטרינג יש ביטוח אחריות? 5. מהי מדיניות הביטולים של הקייטרינג? 6. מהו התפריט של הקייטרינג? 7. מהי איכות המזון של הקייטרינג? 8. מהי איכות השירות של הקייטרינג? 9. מהן הפניות של הקייטרינג? 10.מהן כישוריו של הקייטרינג?

דילוג לתוכן