קייטרינג במגדל העמק כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג במגדל העמק כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

כשאתם מתכננים אירוע שיהיה קייטרינג, ייתכן שאתם תוהים כיצד לבחור את הקייטרינג שלכם – במיוחד כאשר אינכם יכולים לטעום את האוכל קודם. הנה כמה טיפים שיעזרו לך לקבל את ההחלטה שלך: 1. ודא שהקייטרינג זמין בתאריך האירוע שלך. זה אולי נראה כמו מובן מאליו, אבל חשוב לאשר לפני שאתה הולך רחוק מדי בתהליך התכנון. 2. קבל הפניות מחברים או משפחה שהשתמשו בעבר בקייטרינג. הם יכולים לתת לך תובנות ממקור ראשון לגבי איכות המזון ורמות השירות. 3. בקשו מהקייטרינג הפניות. אלה יכולים להיות לקוחות אחרים שהשתמשו בשירותיהם, או אפילו ספקים. 4. קחו בחשבון תקציב, וקבלו הערכות תמחור ממספר קייטרינג. זה יעזור לך לצמצם את האפשרויות שלך, ותמיד תוכל לנהל משא ומתן אם המחיר של קייטרינג אחד גבוה משמעותית מהאחרים. 5. לאחר שבחרתם קייטרינג, הקפידו להעביר את החזון שלכם לאירוע בצורה ברורה. זה יעזור להם להבין את הציפיות שלך ולהבטיח שהם יוכלו לעמוד בהן.

הדרך הטובה ביותר לבחור את הקייטרינג שלך היא קודם כל להרכיב רשימה של קייטרינג פוטנציאלי. ברגע שיש לך את הרשימה שלך, תרצה לקרוא ביקורות מלקוחות אחרים ולהסתכל באתר האינטרנט ובתפריט של הקייטרינג. לאחר שצמצמת את הרשימה, תוכל להתחיל ליצור קשר עם הקייטרינג. כאשר אתה מדבר איתם, הקפד לשאול על הניסיון שלהם, המדיניות שלהם, ואם הם מסוגלים להכיל מגבלות תזונתיות שעשויות להיות לך. והכי חשוב, בקשו לראות תמונות של העבודה הקודמת שלהם. זה ייתן לך את הרעיון הטוב ביותר של איך האוכל באמת ייראה וטעמו.

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג?

1. איזה סוג של מאכלים הם המומחיות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתם מספקים דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים?

כשזה מגיע לאיכות המזון, אתה רוצה לוודא ששירות הקייטרינג שאתה בוחר יכול לספק אפשרויות מזון טעימות, טריות ובריאות. ביקורות של לקוחות יכולות להיות דרך מועילה לאמוד את איכות המזון של שירות קייטרינג. בנוסף, כדאי לשקול את העלות של שירות הקייטרינג וכן את הניסיון שלהם במתן מענה לצרכים תזונתיים מיוחדים.

איך מבצעים טעימות מזון

חוש הריח שלנו חשוב מאוד כשמדובר בהנאה ממזון ארוחה. אם אתה רוצה להפיק את המרב מהאוכל שלך, כדאי לפרק אותו ולשחק איתו קצת. זה יעזור לך להבין את הטעמים והתחושות השונות. כדאי גם למנף טעם שאינו לשון כדי לקבל הבנה טובה יותר של הארוחה. לבסוף, שאל את עצמך למה זה עובד. זה יעזור לך להבין את הטעמים וכיצד הם פועלים יחד.

1. ההיבט הראשון שיש לקחת בחשבון בעת תכנון אירוע קייטרינג הוא סוג האירוע שאתה קייטרינג. זה יעזור לקבוע את סוג האוכל והשירות שתצטרך לספק. 2. התקציב שלכם הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בתהליך תכנון הקייטרינג. תצטרך לקבוע כמה אתה מוכן להוציא על אוכל ושירות לפני שתוכל להתחיל לתכנן את האירוע שלך. 3. ייתכן שיידרשו צוות המתנה ושירות לאירוע שלכם בהתאם לסוג האירוע בו אתם מארגנים. תצטרך לקבוע אם אתה צריך לשכור צוות נוסף או שהצוות הקיים שלך יכול להתמודד עם האירוע.

איך אתה יכול להגיד לקייטרינג טוב?

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב לפרטים, לארגן הכל כדי להבטיח אירוע חלק ולתקשר היטב עם אחרים. הם חייבים גם להיות בעלי אהבה לאנשים ולאוכל, ולהיות מסוגלים להתמודד עם לחץ.

ישנם גורמים רבים המנחים את בחירת המזון שלנו, כולל העדפת טעם, תכונות חושיות, עלות, זמינות, נוחות, איפוק קוגניטיבי, והיכרות תרבותית. ההעדפות האישיות שלנו משחקות תפקיד גדול במה שאנו בוחרים לאכול, אך כך גם גורמים אחרים כמו עלות, זמינות ונוחות. לפעמים אנחנו עושים בחירות על סמך היכרות תרבותית או איפוק קוגניטיבי, בעוד שבפעמים אחרות אנחנו פשוט הולכים עם מה שטעים. בסופו של דבר, אין דרך אחת נכונה לבחור מה לאכול, ולאנשים שונים יהיו גורמים שונים שינחו את ההחלטות שלהם.

מהם חמשת 5 הגורמים החשובים ביותר בבחירת מסעדה?

יש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת מסעדה, אבל הנה חמישה מהחשובים שבהם: 1. האוכל, כמובן! ודא שבתפריט יש פריטים שתהנו מהם ושהביקורות טובות. 2. נוחות ואווירה. אתה רוצה להיות מסוגל להירגע וליהנות מהארוחה שלך, אז וודא שהמסעדה נקייה ונוחה. 3. השירות. שירות טוב יכול להפוך את הארוחה לטובה עוד יותר, אז שימו לב לביקורות או שאלו המלצות. 4. מחירים. אתה לא רוצה לשבור את הבנק, אבל תזכור שאתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. 5. המלצות. שאל את החברים או המשפחה שלך להמלצות שלהם – הם מכירים אותך הכי טוב!

יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון כשמחליטים אם לארגן את האירוע שלך או לא. ראשית, חשוב על התקציב שלך. קייטרינג יכול להיות יקר, אז תצטרך לוודא שאתה יכול להרשות זאת לעצמך. שנית, שקול את הפורמליות של האירוע שלך. אם זה אירוע רשמי, קייטרינג עשוי להיות רעיון טוב. שלישית, חשבו על מטרת האירוע שלכם. אם מדובר במפגש מזדמן, ייתכן שלא תזדקק לקייטרינג. רביעית, שקול את מספר האורחים שאתה מצפה לו. אם יש לך מספר גדול של אנשים, קייטרינג עשוי להיות אופציה טובה. חמישית, חשבו על המשאבים האישיים שלכם. אם אין לכם הרבה זמן או כוח להכין אוכל, קייטרינג עשוי להיות רעיון טוב. לבסוף, חשבו על חווית התכנון שלכם. אם מעולם לא תכננת אירוע לפני כן, קייטרינג עשוי להיות אופציה טובה.

איך הופכים אוכל חסר טעם לטעים

כאשר יש לך אובדן טעם, זה יכול להיות קשה ליהנות מהארוחות שלך. עם זאת, יש דרכים לעקוף את זה. ראשית, נסה להתמקד בחושים האחרים שלך. ריח ומרקם יכולים להיות חשובים לא פחות מהטעם כשמדובר בהנאה מהאוכל שלך. שנית, התנסות במאכלים שונים. גם אם אתה לא יכול לטעום אותם, אתה עשוי להיות מופתע עד כמה אתה נהנה מהם. שלישית, אכלו מאכלים שאתם נהנים מהם. זה שאתה לא יכול לטעום אותם לא אומר שהם לא יכולים להיות טעימים. רביעית, אכלו ארוחות קטנות יותר ותכופות יותר. זה יעזור לך להפיק את המרב מהאוכל שאתה אוכל. לבסוף, תרגל היגיינת פה טובה. זה יעזור להבטיח שאתה מפיק את המרב מהארוחות שלך.

שפים צריכים להיות מסוגלים לטעום כל מרכיב שהם משתמשים בהם ולקבוע כיצד הוא יתרום לפרופיל הטעמים הכולל של המנה. זו הסיבה שחשוב לשפים לטעום את האוכל שלהם בזמן שהם מבשלים אותו, כדי שיוכלו לבצע את כל ההתאמות הנדרשות. על ידי טעימת מי הפסטה, הרוטב והמרכיבים האישיים, שפים יכולים לקבל תחושה טובה של הטעם של המנה בכללותה ולבצע את כל ההתאמות הנדרשות לתיבול.

איך שופטים טעימת אוכל?

כשמדובר בהערכת איכות מנה, השיטה המעשית ביותר היא להעריך את מאפייני המזון כפי שהם נתפסים על ידי חמשת החושים. זה כולל מראה, ארומה, טעם, מרקם ועקביות. על ידי התחשבות בכל הגורמים הללו, אתה יכול לקבל תחושה טובה אם מנה היא באיכות טובה או לא.

כשזה מגיע לקייטרינג, איכות האוכל היא תמיד הגורם החשוב ביותר. אחרי הכל, אם האוכל לא טוב, אנשים לא הולכים לחזור. להבטיח שכל מנה עשויה באהבה ובטיפול היא הדרך הטובה ביותר להבטיח שהאוכל שלך יהיה באיכות הגבוהה ביותר. כשאנשים יוכלו לטעום את התשוקה באוכל שלך, הם בטוח יחזרו לעוד.

מה הכי חשוב לקייטרינג

חשוב להיות אדיבים, טקטיים ודיפלומטיים בתקשורת עם לקוחות , שכן זה עשוי להיות נחוץ כדי לשכנע אותם להחליף מרכיב או לשנות מנה. כישורי תקשורת ואנשים טובים חיוניים גם על מנת לבנות בסיס לקוחות ולספק אירועים מוצלחים.

תעשיית הקייטרינג מתמודדת עם אתגרים רבים, כשהנפוץ ביותר הוא ניהול, תחלופת עובדים, שעות ארוכות, הדרכת לקוחות וארגון. בזבוז מזון הוא גם אתגר עצום בתעשיית האירוח. כדי להתגבר על אתגרים אלו, ניהול יעיל הוא המפתח. תקשורת ותכנון חיוניים גם לשמירה על פעילות תקינה של עסק הקייטרינג.

מהי החולשה של הקייטרינג?

בקייטרינג, נדיר שאנחנו עובדים במקום מאובזר כמו מטבח מסעדה. סביר להניח שרוב ההכנה וחלק מהבישולים המוקדמים נעשים מראש כשהגימור והציפוי נעשים במקום. זו יכולה להיות חולשה כי זה יכול להיות קשה להגיע לאותה רמת איכות כמו מטבח מסעדה. חולשה פוטנציאלית נוספת היא שקייטרינג יכול להיות סביבה מאוד תובענית ומהירה, שיכולה להיות מאתגרת לעמוד בקצב.

ישנם ארבעה סוגים עיקריים של קייטרינג: קייטרינג לחתונה, קייטרינג לחברות, קייטרינג לאירועים חברתיים, וקייטרינג בזיכיון. לכל סוג קייטרינג יתרונות ייחודיים משלו שיכולים להפוך את האירוע שלכם למיוחד יותר. קייטרינג לחתונה יכול להיות דרך מצוינת להפוך את החתונה שלכם לבלתי נשכחת יותר. קייטרינג לחברות יכול להפוך את האירוע העסקי הבא שלכם למקצועי יותר. קייטרינג לאירועים חברתיים יכול להוסיף נופך של אלגנטיות למסיבה הבאה שלכם. קייטרינג בזיכיון יכול להפוך את המשחק או האירוע הבא שלך למהנה יותר.

מהם 7 ה-P's של שיווק עסק קייטרינג

7 P's של שיווק הם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת שיווק מוצר או שירות. הם כוללים מוצר, מחיר, קידום מכירות, מקום, אנשים, תהליך וראיות פיזיות. על ידי התחשבות בכל הגורמים הללו, עסקים יכולים ליצור אסטרטגיית שיווק מעוגלת עם סיכוי גבוה יותר להצליח.

ישנם מגוון גורמים המשפיעים על בחירת המזון. טעם, מרקם ומראה הם חלק מהגורמים החשובים ביותר. כלכלה, חוויות אוכל מוקדמות, הרגלים, תרבות, גיאוגרפיה, פרסום וגורמים חברתיים משחקים כולם תפקיד בעיצוב בחירות המזון.

מסקנה

לפני שאתם חותמים על חוזה עם קייטרינג, הקפידו לבקש אפשרויות לתפריט ולדגום את האוכל. זה יעזור לך לקבוע אם הקייטרינג מתאים לאירוע שלך.

הדרך הטובה ביותר לבחור קייטרינג כאשר אינך יכול לטעום את האוכל תחילה היא לקבל המלצות מחברים או משפחה שהשתמשו בו. שירותים לפני. ברגע שיש לך כמה קייטרינג בראש, אתה צריך לבקש מהם הפניות ולבדוק ביקורות מקוונות. לאחר שצמצמת את הבחירות שלך, עליך לקבוע פגישה עם הקייטרינגים כדי לדון בתפריט שלך ולקבל תחושה לגבי האישיות והסגנון העסקי שלהם.

דילוג לתוכן