קייטרינג בנהריה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד) - החל מ48 ש"ח למנה

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 48 ש"ח למנה ל170 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪48 - בסיסי

מנה בסיסית
  • לחמניות המוציא / מזונות 
  • 7 סוגי סלטים
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה

₪59 - כולל מנת פתיחה

מה בסיסית + מנה ראשונה

  • לחמניות המוציא / מזונות
  • 7 סוגי סלטים
  • דג מושט / רול בשר
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה

₪85 - אירוע

אירוע קומפלט

  • לחמניות המוציא / מזונות / פרנות
  • 7 סוגי סלטים
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • 1 קינוח לבחירה
  • שתיה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד"פ קשיחים צבעוניים
  • מלצרים, עריכה הגשה ופינוי

₪95 - אירוע פיקס

אירוע קומפלט+מנת פתיחה

  • לחמניות המוציא / מזונות / פרנות
  • 8 סוגי סלטים
  • דג מושט / רול בשר
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • 1 קינוח לבחירה
  • שתיה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד"פ קשיחים צבעוניים
  • מלצרים, עריכה הגשה ופינוי

₪125 - אירוע יוקרתי

אירוע קומפלט יוקרתי עם כלי פורצלן

  • לחמניות המוציא / מזונות / פרנות
  • 8 סוגי סלטים
  • דג מושט / רול בשר
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • 1 קינוח לבחירה
  • שתיה מסדרת קוקה קולה
  • כלי פורצלן יוקרתיים+מרכז שולחן
  • מלצרים, עריכה הגשה ופינוי

₪170 - אירוע VIP

אירוע קומפלט VIP  לאירועים מיוחדים
ללא הגבלה מהתפריט
  • לחמניות המוציא / מזונות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים
  • 2 מנות ראשונות
  • 3 תוספות (2 פחממות, 1 ירקנית)
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • קינוח לבחירה
  • שתיה מסדרת קוקה קולה
  • כלי פורצלן יוקרתיים+מרכז שולחן
  • מלצרים, עריכה הגשה ופינוי

₪125 - 3 סעודות שבת קודש

3 סעודות שבת

  • ערב שבת:
    לחמניות
    7 סוגי סלטים
    דג / מאפה
    3 מנות עיקריות לבחירה
    3 תוספות (2 פחמימה, 1 ירקות)


    שבת בוקר: 
    לחמניות
    7 סוגי סלטים
    חמין (שעועית, תפו"א, בשר, חיטה, ביצים)

    סעודה שלישית:
    לחמניות 
    7 סלטים
    דג/מאפה
    פשטידה 

    י

₪35/45 - מרק תימני

מרק תימני – חוויית טעמים עשירה ומסורתית!

בואו לטעום את המרק התימני האותנטי שלנו – חוויה חמימה ועשירה בטעמים מסורתיים.
המרק מגיע עם תפו"א, עוף או בשר, עם תוספת ירקות חתוכים, חילבה עוקצנית וסחוג חריף שמוסיף קיק מושלם.

מוגש עם לחוח או סלאוף רך לספיגת כל הטוב הזה, ובליווי כלים חד"פ וכלי הגשה לנוחות מקסימלית.

 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג בנהריה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

בחירת חברת קייטרינג יכולה להיות משימה לא פשוטה, אבל היא לא חייבת להיות. עם קצת מחקר וקצת ידע בסיסי, תוכלו למצוא חברת קייטרינג שתתאים לצרכים שלכם ולתקציב שלכם. הנה כמה דברים שכדאי לזכור בבחירת חברת קייטרינג: 1. מה התקציב שלך? חברות קייטרינג יכולות להשתנות מאוד במחיר, לכן חשוב לדעת מה אתם יכולים להרשות לעצמכם לפני שמתחילים לחפש. 2. מה האירוע שלכם? בין אם אתם מארחים מסיבת ארוחת ערב קטנה או אירוע חברה גדול, תרצו לוודא שחברת הקייטרינג שתבחרו מנוסה בטיפול באירועים בסדר גודל ובהיקף שלכם. 3. מהם הצרכים התזונתיים שלך? אם יש לך או לכל אחד מהאורחים דרישות תזונתיות מיוחדות, תרצה לוודא שחברת הקייטרינג שתבחר תוכל לענות על הצרכים הללו. 4. מה הסגנון שלך? קח קצת זמן לגלוש באתרי האינטרנט ובדפי המדיה החברתית של חברות קייטרינג שונות כדי לקבל תחושה של הסגנון שלהן. האם התפריטים ותמונות האירוע שלהם תואמים את החזון שלך לאירוע שלך? על ידי שמירה על גורמים אלה בחשבון, אתה יכול לצמצם את הבחירות שלך ולמצוא חברת קייטרינג שתהפוך את האירוע שלך להצלחה.

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת חברת קייטרינג. הראשון הוא להבין את התקציב שלך. כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על קייטרינג? זה יעזור לך לצמצם את הבחירות שלך. הדבר השני שיש לקחת בחשבון הוא סוג האוכל שאתה רוצה. איזה סוג של מטבח אתה רוצה? אמריקאי, איטלקי, הודי וכו' ברגע שתדעו איזה סוג אוכל אתם רוצים, תוכלו להתחיל לחפש חברות קייטרינג שמתמחות בסוג כזה של מטבח. הדבר השלישי שיש לקחת בחשבון הוא גודל האירוע שלכם. כמה אנשים ישתתפו? זה יעזור לך לקבוע כמה אוכל אתה צריך ואיזה סוג שירות אתה צריך. הדבר הרביעי שיש לקחת בחשבון הוא מיקום האירוע שלכם. האם חברת הקייטרינג תצטרך לנסוע? אם כן, עד כמה? זה יכול להשפיע על מחיר הקייטרינג. הדבר החמישי שיש לקחת בחשבון הוא זמן האירוע שלכם. באיזו שעה ביום זה יהיה? זה יכול להשפיע על סוגי המזון שחברת הקייטרינג יכולה לספק. לאחר שקלתם את כל הגורמים הללו, תוכלו להתחיל לחפש חברות קייטרינג ולקבל הצעות מחיר. הקפד לשאול על כל מבצע מיוחד או הנחות שיש להם.

מה עלי לחפש בשירות קייטרינג?

הבחירה בחברת קייטרינג צריכה להתבסס על הגורמים המוזכרים להלן: ניסיון: חשבו על סוג האירוע אליו אתם מתכננים. הצעות ושירותים: תמחור ותשלום זמינות: מיקום ופרטי התקשרות: בטיחות מזון והיגיינה: מוניטין וניסיון: רישיון עסק וביטוח: פריטים נוספים: 10 בנובמבר 2021

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב אליו לפרט, לארגן הכל כדי להבטיח אירוע חלק, ולתקשר עם אחרים. הם חייבים גם להיות בעלי אהבה לאנשים ולאוכל, ולהיות מסוגלים להתמודד עם לחץ.

מה המיקוד שלך בבחירת הקייטרינג הטוב ביותר

כשזה מגיע לבחירת שירות קייטרינג לאירוע שלך, יש כמה גורמי מפתח שתרצה לזכור. בראש ובראשונה, תרצו לוודא שלשירות הקייטרינג שתבחרו יש מוניטין טוב באספקת מזון איכותי. כמו כן, כדאי לקחת בחשבון את עלות שירות הקייטרינג, כמו גם את הניסיון שלהם באירועי קייטרינג דומים לשלך. לבסוף, אם יש לך צרכים תזונתיים מיוחדים, תרצה לוודא ששירות הקייטרינג שאתה בוחר יכול להתאים לצרכים אלה.

יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון בעת ההחלטה אם לארגן את האירוע שלך או לא. . ראשית, אתה צריך לחשוב על התקציב שלך. קייטרינג יכול להיות יקר, אז אתה צריך לוודא שאתה יכול להרשות זאת לעצמך. שנית, אתה צריך לשקול את הפורמליות של האירוע שלך. אירוע רשמי עשוי לדרוש קייטרינג משוכלל יותר מאשר אירוע מזדמן. שלישית, אתה צריך לחשוב על מטרת האירוע שלך. אם מדובר באירוע עסקי, אולי כדאי לכם לעשות קייטרינג כדי שהאורחים שלכם יוכלו לרשת ולהתערבב. רביעית, אתה צריך לחשוב על מספר האורחים שיש לך. אם יש לכם הרבה אורחים, ייתכן שיהיה קשה להכין מספיק אוכל לכולם. חמישית, אתה צריך לחשוב על המשאבים האישיים שלך. אם יש לך זמן מוגבל או ניסיון בבישול, אולי עדיף לארגן את האירוע שלך. שישית, אתה צריך לחשוב על חווית התכנון שלך. אם מעולם לא תכננתם אירוע לפני כן, אולי זה יעזור שמישהו אחר ידאג לאוכל כדי שתוכל להתמקד בהיבטים אחרים של האירוע.

מי שוק היעד שלך בקייטרינג?

שוק היעד של קייטרינג צריך להיות ספציפי מספיק כדי לעזור לקבוע כיצד להגיע ולתקשר עם אלה שבאמת רוכשים שירותי קייטרינג. כמה גורמים שיש לקחת בחשבון בעת מיקוד לשוק של שירותי קייטרינג כוללים את סוג המזון המוצע, מיקום עסקי הקייטרינג וטווח המחירים של השירותים.

יש כמה דברים עיקריים שכדאי לזכור אם אתה רוצה עסק הקייטרינג שלך להצליח. ראשית, ודא שאתה מכין אוכל טעים! זה מובן מאליו, ואם האוכל שלכם לא עומד בקנה אחד, לא תקבלו לקוחות חוזרים. שנית, שירות לקוחות הוא המפתח. חידד את היכולת שלך לוודא שהלקוחות שלך מרוצים ושצרכים שלהם ייענו. שלישית, שמור על הלבוש שלך מקצועי. זה יעזור לך להילקח ברצינות כעסק ויבטיח שהלקוחות שלך ירגישו בנוח לעבוד איתך. רביעית, להבטיח סביבה סניטרית. זה חשוב הן לבריאות הלקוחות והן לאיכות המזון שלכם. חמישית, מציעים תמחור תחרותי. שמור על המחירים הוגנים ותחרותיים, ותמשוך עסקים נוספים. לבסוף, לפתח כישורי ניהול מעולים. זה יעזור לך לשמור על העסק שלך מאורגן ופועל בצורה חלקה. על ידי ביצוע הטיפים האלה, תוכל להבטיח שעסק הקייטרינג שלך יצליח!

מהם 3 סוגי הקייטרינג?

ישנם ארבעה סוגים עיקריים של קייטרינג: חתונה, חברה, אירוע חברתי וקייטרינג זיכיון. קייטרינג לחתונה הוא סוג הקייטרינג הפופולרי והמוכר ביותר. קייטרינג תאגידי נראה לעתים קרובות בארוחות צהריים עסקיות או בפגישות. קייטרינג לאירועים חברתיים מושלם למסיבות, מקלחות ומפגשים אחרים. קייטרינג זיכיון פופולרי באירועי ספורט וירידים.

יש כמה דברים שיש לקחת בחשבון בעת קייטרינג לאירוע: סוג האירוע, התקציב והאם יש צורך בצוות המלצרים או לא. לדוגמה, פגישת ארוחת בוקר תהיה שונה בהרבה ממסיבת ארוחת ערב רשמית. הכרת סוג האירוע תעזור לכם לקבוע את התפריט, רמת השירות והנימה הכללית של הקייטרינג. התקציב הוא גם גורם מפתח שיש לקחת בחשבון. תצטרך לקבוע כמה אתה מוכן להוציא על אוכל, שתייה, השכרות וצוות. ניסיון לחסוך כסף היכן שאתה יכול הוא חשוב, אבל חסכון באיכות עשויה להיות לעתים קרובות כלכלה כוזבת. לבסוף, תצטרך להחליט אם אתה צריך צוות המלצרים. אם האירוע שלכם מזדמן יותר, שירות עצמי עשוי להיות בסדר גמור. אבל אם אתם מארחים רומן רשמי יותר, סביר להניח שתרצו לתקצב מישהו שיעזור להגיש אוכל ומשקאות.

מהם חמשת 5 הגורמים החשובים ביותר בבחירת מסעדה

1. האיכות של האוכל הוא ללא ספק הגורם החשוב ביותר שיש לקחת בחשבון בעת בחירת מסעדה. אתם רוצים לוודא שאתם מקבלים תמורה טובה לכספכם ושהמנות שתזמינו יהיו טעימות ומשביעות. 2. נוחות ואווירה הם גם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון. אתם רוצים לבחור מסעדה שיש בה אווירה נעימה ושתרגישו בה בנוח. הדבר האחרון שאתם רוצים הוא להיות צפוף בחלל קטן וצפוף או לשבת באזור רועש מדי. 3. השירות הוא גורם נוסף שיש לקחת בחשבון. אתה רוצה לוודא שהצוות ידידותי ויעיל ושהוא מסוגל לענות על כל שאלה שיש לך לגבי התפריט. 4. המחירים הם גם שיקול חשוב. אתה לא רוצה להוציא יותר מדי על ארוחה, אבל אתה גם לא רוצה לחסוך באיכות. בחר מסעדה שמציעה תמורה טובה לכספך. 5. המלצות יכולות להועיל גם בבחירת מסעדה. אם יש לך חברים או משפחה שאכלו במקום מסוים ונהנו מזה, זה סימן טוב שגם אתה כנראה תהנה מזה.

זה חיוני להיות אדיב, טקט ודיפלומטי בזמן העבודה כקייטרינג, שכן ייתכן שתצטרך לשכנע לקוחות להחליף מרכיבים או להחליף מנות. מיומנויות תקשורת ואנשים טובים נחוצים גם לבניית קהל לקוחות וקייטרינג לאירועים מוצלחים.

מהו ניתוח SWOT בשירותי קייטרינג?

הסתכלות על העסק שלך מנקודת מבט של SWOT יכולה לעזור מאוד בזיהוי אזורים שבהם המסעדה שלך עשויה להיות פגיעה, כמו גם אזורים שבהם עשויות להיות הזדמנויות לצמיחה. זה יכול להיות תרגיל שימושי בין אם אתה רק מתחיל או עוסק בעסק כבר זמן מה.

7 P's של שיווק הוא מושג ידוע הכולל 7 אלמנטים שונים של שיווק. אלמנטים אלו הם מוצר, מחיר, קידום מכירות, מקום, אנשים, תהליך וראיות פיזיות. כל המרכיבים הללו חשובים על מנת ליצור אסטרטגיית שיווק מוצלחת.

מהם האתגרים שעומדים בפני קייטרינג בפעם הראשונה

זה לא מספיק רק להיות שף גדול ויש לו ניסיון בקייטרינג כדי ליצור קייטרינג מבצע הקייטרינג מצליח. אתה גם צריך להיות מסוגל להתמודד עם האתגרים של קבלת החלטות עסקיות גדולות. זה כולל את הכישורים הפיננסיים לבחור מחירים תחרותיים עבור השירותים שלך, לנהל משא ומתן על עסקאות, לפקח על הלוואות ולאזן את התקציב.

כשזה מגיע לקייטרינג, ישנן כמה שאלות מפתח שסביר להניח שתישאלו ב- רֵאָיוֹן. להלן 10 מהשאלות הנפוצות ביותר לראיונות קייטרינג, יחד עם כמה טיפים כיצד לענות עליהן: 1. ספר לנו על עצמך כשנשאלת את השאלה הזו, התמקד בשיתוף מידע שרלוונטי לענף הקייטרינג ולתפקיד אליו אתה מתראיין. ספר על הניסיון הקודם שלך בעבודה בקייטרינג או בשירותי מזון, הדגש כל כישורים או ידע רלוונטיים

מהם 7 סוגי הקייטרינג?

1) פונקציות תאגידיות: שירותי קייטרינג אלה מושלמים לאירועי חברה גדולים. הם מספקים מגוון אפשרויות אוכל ויכולים להכיל מספר רב של אורחים. 2) מקומות לחתונה: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג לחתונה שלכם, אז המקומות הללו הם אופציה מצוינת. הם מספקים אפשרויות אוכל ושתייה מעולות ליום המיוחד שלכם. 3) קייטרינג לאירועים חברתיים: שירותים אלו מושלמים לאירועים חברתיים קטנים יותר. הם מספקים מגוון מאכלים ומשקאות שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה גדולה. 4) איסוף זיכיונות: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג למפגש גדול, אז דוכני זיכיון אלו הם אופציה מצוינת. הם מספקים מגוון אפשרויות מזון ושתייה לאורחים שלך. 5) קייטרינג פוד טראק: שירותי קייטרינג אלו מושלמים לאירועים שנמצאים בדרכים. הם מספקים מגוון אפשרויות לאוכל ושתייה שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה. 6) קייטרינג למסעדות: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג לארוחת ערב בישיבה, אז המסעדות הללו הן אופציה מצוינת. הם מספקים מגוון אפשרויות לאוכל ושתייה שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה.

מטבח מסחרי חייב להיות מתוכנן תוך מחשבה על חמישה מרכיבים מרכזיים: אחסון, כביסה, הכנת מזון, בישול ושירות. כל אחד מהרכיבים הללו חייב להיות מתוכנן בקפידה על מנת ליצור מרחב עבודה יעיל ואפקטיבי. 1. אחסון: אחסון רב חיוני במטבח מסחרי. חייב להיות מספיק מקום למלאי את כל המצרכים, המרכיבים והציוד הדרושים. 2. כביסה: במטבח מסחרי חייבת להיות עמדת כביסה ייעודית לניקוי כלים, כלים ומשטחים. 3. הכנת אוכל: במטבח מסחרי מעוצב יהיה אזור ייעודי להכנת מזון. יש להצטייד באזור זה בציוד הדרוש, כגון קרשי חיתוך, סכינים ומיקסרים. 4. בישול: אזור הבישול הוא לב ליבו של המטבח המסחרי. זה צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל את כל ציוד הבישול הדרוש, כגון תנורים, כיריים וגריל. 5. שירות: אזור השירות של מטבח מסחרי הוא המקום שבו האוכל המוגמר מצופה ומוגש. יש להצטייד באזור זה בשטח דלפק מתאים, שולחנות מזנון וכלי הגשה.

מהן האסטרטגיות בעסקי קייטרינג

הארגון הוא המפתח: חברות הקייטרינג המצליחות ביותר מאורגנות היטב. הם מנהלים תיעוד קפדני של ההזמנות, פריטי התפריט והלקוחות שלהם. זה מאפשר להם להבטיח שהאירועים שלהם יתנהלו בצורה חלקה והלקוחות שלהם יהיו מרוצים. נטוורקינג ועמותות יכולים להשתלם: הצטרפות לעמותות מקצועיות ונטוורקינג עם חברות קייטרינג אחרות יכולות לעזור לך ללמוד על מגמות בתעשייה ולזכות בחשיפה לעסק שלך. זה יכול גם להוביל להפניות ולהזדמנויות עסקיות חדשות. השתמש בנתונים כדי להניע את העסק שלך: מעקב אחר נתוני הביצועים של חברת הקייטרינג שלך יעזור לך לזהות אזורים לשיפור ולקבל החלטות מושכלות לגבי איך להצמיח את העסק שלך. נתונים אלה יכולים לכלול הכל, ממספרי מכירות ועד דירוגי שביעות רצון לקוחות. לחדד את השיווק המשפיע: שיווק חיוני עבור כל חברת קייטרינג. אבל לא כל אסטרטגיות השיווק נוצרות שוות. התמקדות בפיתוח קמפיינים שיווקיים ממוקדים ואפקטיביים. זה עשוי לכלול דברים כמו יצירת נוכחות חזקה במדיה חברתית או שיתוף פעולה עם עסקים מקומיים. התמקדו באוכל שיבדל אתכם: האוכל שאתם מגישים באירועים שלכם הוא אחד הגורמים החשובים ביותר לקביעת הצלחתכם. לכן חשוב להתמקד ביצירת תפריט ייחודי ומושך את היעד שלך

חשוב לזכור שלא כל העסקים המספקים מזון הם מתחרים ישירים. מתחרים עקיפים יכולים לספק מוצרים או שירותים דומים, אך לא בהכרח מתחרים ישירות על אותם לקוחות. זה כולל מסעדות, מעדניות, סופרמרקטים ולקוחות המכינים אוכל לאירועים בעצמם בבית. כל אחת מהאפשרויות הללו מציעה ללקוחות בחירה שונה היכן להשיג את האוכל שלהם, וכל אחת מספקת הצעת ערך ייחודית. חשוב לשים עין על המתחרים הישירים והעקיפים שלך על מנת להבין את הנוף התחרותי ולוודא שהעסק שלך ממוקם להצליח.

מילים אחרונות

ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת חברת קייטרינג . הצעד הראשון הוא להחליט איזה סוג אירוע אתם מארחים ואיזה סוג אוכל תרצו להגיש. ברגע שיש לך חזון ברור לאירוע שלך, אתה יכול להתחיל לצמצם את האפשרויות שלך עבור חברות קייטרינג. חשוב לקרוא ביקורות ולבקש המלצות מחברים ובני משפחה לפני קבלת ההחלטה הסופית. כדאי גם לבקש מכל חברת קייטרינג רשימת הפניות. כאשר אתה יוצר קשר עם הפניות, הקפד לשאול על הניסיון שלהם עם חברת הקייטרינג ואם הם היו ממליצים עליהם. לאחר שבחרתם כמה חברות קייטרינג, חשוב להיפגש איתם באופן אישי כדי לדון באירוע שלכם. הקפד לשאול על הניסיון שלהם בקייטרינג לאירועים דומים ואיזה סוג של אפשרויות תפריט הם מציעים. כמו כן, מומלץ לבקש סיור במתקני המטבח שלהם. הקפידו לקבל מחברת הקייטרינג שבחרתם חוזה בכתב המפרט את כל פרטי האירוע שלכם, כולל התפריט, המחיר וכל בקשה מיוחדת. זה יעזור להבטיח שהכל יעבור בצורה חלקה ביום האירוע שלך.

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת חברת קייטרינג. ראשית, עליך להחליט איזה סוג אוכל אתה רוצה להגיש. שנית, אתה צריך לשקול את התקציב שלך. שלישית, אתה צריך להחליט כמה אנשים אתה צריך להאכיל. ולבסוף, אתה צריך לבחור חברה שאתה יכול לסמוך עליה שתספק אוכל ושירות טובים.

דילוג לתוכן