קייטרינג בצפון כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג בצפון כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

כאשר מדובר במציאת חברת קייטרינג, ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון על מנת לבחור את המושלם. להלן מספר טיפים מרכזיים: – בצע את המחקר שלך: בקש הפניות מחברים, משפחה ועמיתים, וקרא ביקורות מקוונות. – ערכו רשימה של חפצי החובה שלכם: איזה סוג אוכל אתם רוצים, מה התקציב שלכם, מה גודל האירוע שלכם וכו' – בקשו טעימות: רוב חברות הקייטרינג ישמחו לספק דוגמא מהן. מזון. – שאל על הניסיון שלהם: גלה כמה זמן חברת הקייטרינג פועלת ואיזה סוג של אירועים הם מארגנים בדרך כלל. – קבל חוזה: הקפד לעיין בחוזה בפירוט לפני החתימה, וודא שכל הדרישות שלך כלולות. על ידי ביצוע הטיפים האלה, אתה יכול להיות בטוח שתמצא את חברת הקייטרינג המושלמת לאירוע הבא שלך.

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת הקייטרינג המושלם לאירוע שלך. ראשית, חשבו על סוג האירוע שאתם מארחים ועל סגנון האוכל שתרצו להגיש. האם זו תהיה מסיבת ארוחת ערב רשמית או מפגש סתמי יותר? לאחר מכן, שקול את התקציב שלך וקבל הצעות מחיר מכמה קייטרינגים שונים. הקפד לשאול על אפשרויות התפריט שלהם, כל דרישות תזונתיות מיוחדות שהם יכולים להתאים, והאם הם מסוגלים לספק אלכוהול לאירוע שלך. לבסוף, קרא ביקורות על הקייטרינג שאתה שוקל והיפגש איתם באופן אישי כדי לקבל תחושה של השירות והסגנון שלהם. עם גורמים אלו בחשבון, אתה אמור להיות מסוגל לבחור את הקייטרינג המושלם לאירוע שלך.

איך תדעו לקייטרינג טוב?

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב לפרטים, להיות מסוגל לארגן הכל כדי להבטיח אירוע חלק, ולהיות מסוגל לתקשר עם אחרים. אהבה לאנשים ולאוכל חיונית גם היא, כמו גם היכולת להתמודד עם לחץ.

כשמדובר בבחירת שירות קייטרינג, יש כמה גורמים מרכזיים שכדאי לזכור. בראש ובראשונה, איכות המזון צריכה להיות בראש סדר העדיפויות שלכם. הקפד לקרוא ביקורות של לקוחות ולקבל המלצות מחברים או משפחה לפני קבלת ההחלטה הסופית שלך. כדאי לשקול גם את עלות שירות הקייטרינג. אמנם אתה לא רוצה לחסוך באיכות, אבל אתה גם לא רוצה לשבור את הכיס. הקפד לקבל מספר הצעות מחיר ולהשוות מחירים לפני קבלת ההחלטה הסופית שלך. גם הניסיון של שירות הקייטרינג הוא גורם חשוב שיש לקחת בחשבון. תרצו להיות בטוחים שיש להם ניסיון בקייטרינג לסוג האירוע שאתם מתכננים. ואם יש לך צרכים מיוחדים, הקפד ליצור קשר עם אלה עם שירות הקייטרינג מראש. על ידי שמירה על גורמים אלה בחשבון, תהיו בטוחים שתבחרו בשירות קייטרינג שיהפוך את האירוע שלכם להצלחה.

מהי המאפיין או האיכות החשובים ביותר שעל קייטרינג להחזיק

תשומת לב לפרטים היא חיונית לקייטרינג לאירועים. ככל שהאירועים גדלים, הם הופכים מורכבים יותר וזכירת פרטים מסוימים חיונית להפקת אירועי קייטרינג באיכות גבוהה.

חשוב להיות אדיבים, טקטיים ודיפלומטיים כשעובדים כקייטרינג, כפי שאולי תצטרך לשכנע לקוח להחליף מרכיב או לשנות מנה. כישורי תקשורת טובים וכישורי אנשים חיוניים גם לבניית רפרטואר לקוחות וקייטרינג לאירוע מוצלח.

מהם 3 דברים קריטיים שכדאי להיות מודעים אליהם בעת שכירת קייטרינג?

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג לאירוע. הראשון הוא סוג האירוע. האם זו מסיבת ארוחת ערב רשמית, מפגש מזדמן או משהו באמצע? השני הוא תקציב. כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על קייטרינג? השלישי הוא צוות המלצרים והשירות. האם האירוע שלכם ידרוש כל סוג של צוות המלצרים? אם כן, כמה? כל אלה הם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג.

כאשר בוחרים קייטרינג לחתונה שלכם, חשוב לשאול מגוון שאלות כדי להבטיח שתקבלו את השירות הטוב ביותר. להלן 40 שאלות לשאול את הקייטרינג לחתונה שלך: 1. האם הקייטרינג זמין בתאריך שבו אתה צריך אותו? 2. כמה זמן הם בעסק? 3. כמה אירועים/חתונות הם עורכים בשנה? 4. כמה אורחים יכול הקייטרינג להכיל? 5. האם הקייטרינג מקיים אירועים אחרים באותו היום? 6. האם יש עלות להתקנה והורדה? 7. מה כלול בעלות הקייטרינג (למשל אוכל, שתייה, השכרת פריטי הגשה וכו')? 8. האם לקייטרינג יש ביטוח אחריות? 9. מהי מדיניות הקייטרינג בנושא אלרגיות למזון והגבלות תזונתיות? 10. האם לקייטרינג יש רישיון הפעלה? 11. באיזה סוג אוכל מתמחה הקייטרינג? 12. אילו אפשרויות תפריט מציע הקייטרינג? 13. האם הקייטרינג יכול להתאים אישית תפריט שיענה על הצרכים הספציפיים שלך? 14. האם הקייטרינג משתמש ב

מהם ששת הגורמים העיקריים של פעולת הקייטרינג?

כשמחליטים אם לארגן את האירוע שלך או לא, יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון. ראשית, התקציב שלך – אספקת מזון באירוע עשויה לעלות ביוקר, ולכן עליך לוודא שיש לך את הכספים לכסות זאת. שנית, פורמליות האירוע – אירוע רשמי יותר עשוי להצדיק קייטרינג על מנת לספק רמת תחכום מסוימת. שלישית, מטרת האירוע – אם האירוע מתרכז סביב אוכל, אז קייטרינג עשוי להיות חיוני על מנת לספק אפשרויות מתאימות לאורחים. רביעית, מספר האורחים – ככל שיהיו לכם יותר אורחים, כך תזדקקו ליותר אוכל, כך שקייטרינג עשוי להיות האפשרות הטובה ביותר להבטיח שכולם יאכלו. לבסוף, המשאבים האישיים וניסיון התכנון שלך – אם אין לך הרבה זמן או ניסיון בתכנון והכנת אוכל, אז קייטרינג עשוי להיות הפתרון הטוב ביותר כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה.

הקייטרינג שתבחר עבורך חתונה צריכה לבוא עם שירות מלא. זה אומר צוות, ניקיון, עריכת שולחן ושירות בר. חברות שונות מטפלות בזה שיכול לגרום לכאוס ולהפוך את זה ליותר לכאב ראש עבורך. הקייטרינג שתבחרו למסיבה צריך להיות מהנה ופשוט.

מהו ניתוח SWOT בשירותי קייטרינג

SWOT הוא כלי רב עוצמה להבנת מיקומה של המסעדה שלכם ביחס למתחרים. על ידי הבנת החוזקות והחולשות שלך, כמו גם את ההזדמנויות והאיומים בשוק, אתה יכול לקבל החלטות מושכלות לגבי איך לשפר את העסק שלך. אחד היתרונות של שימוש ב-SWOT הוא שהוא מאלץ אותך לקחת צעד אחורה ולהסתכל על העסק שלך בצורה אובייקטיבית. זה יכול להיות קל להיקלע לפעילות היומיומית של המסעדה שלך ולאבד את התמונה הרחבה יותר. SWOT יכול לעזור לך להתמקד מחדש ביעדים שלך ולזהות אזורים שבהם אתה צריך לבצע שינויים. יתרון נוסף של SWOT הוא שהוא יכול לעזור לך לזהות שותפים או ספקים פוטנציאליים. על ידי הבנת החולשות שלך, אתה יכול לחפש שותפים שיכולים לעזור לך להתגבר עליהם. ועל ידי הבנת ההזדמנויות והאיומים בשוק, אתה יכול לזהות קשרים עסקיים חדשים פוטנציאליים שיכולים להועיל. אם אתה חושב לפתוח מסעדה חדשה, SWOT יכול לעזור לך להעריך את היתכנות הרעיון העסקי שלך. על ידי הבנת החוזקות והחולשות של הרעיון שלך, כמו גם את ההזדמנויות והאיומים בשוק, אתה יכול לקבל החלטה מושכלת יותר אם להמשיך או לא. לא משנה באיזה שלב נמצאת המסעדה שלכם, SWOT יכול

קייטרינג לחתונה הוא חלק חשוב מאוד בתהליך תכנון החתונה. חברת הקייטרינג שתבחר תהיה אחראית על אספקת האוכל והשתייה לקבלת הפנים בחתונה שלך. חשוב לבחור בחברת קייטרינג שתוכלו לסמוך עליה שתספק אוכל ושירות באיכות טובה. קייטרינג לחברות הוא ענף צומח כאשר יותר ויותר עסקים מבינים את החשיבות של אספקת מזון ושתייה באיכות טובה לעובדיהם. חברת קייטרינג ארגונית טובה תוכל לספק מגוון רחב של אפשרויות אוכל ושתייה שיתאימו לכל התקציבים. קייטרינג לאירועים חברתיים הופך לפופולרי יותר ויותר כאשר אנשים מחפשים דרכים להפוך את האירועים שלהם למיוחדים יותר. חברת קייטרינג טובה תוכל לספק מגוון רחב של אפשרויות אוכל ושתייה שיתאימו לכל התקציבים. קייטרינג זיכיון הוא סוג של קייטרינג שניתן בדרך כלל באצטדיוני ספורט, אולמות קונצרטים ואירועים גדולים אחרים. חברת קייטרינג זיכיון טובה תוכל לספק מגוון רחב של אפשרויות מזון ושתייה שיתאימו לכל התקציבים.

מהי החולשה של קייטרינג ?

אחד האתגרים של קייטרינג הוא שלעתים קרובות אין לנו גישה לאותו ציוד איכותי כמו מטבח מסעדה. זה יכול להקשות על ההכנה והבישול של האוכל במקום. לעתים קרובות, עלינו לעשות חלק מעבודות ההכנה מראש ולאחר מכן לסיים ולצלח את האוכל במקום. זה יכול להיות מאתגר, אבל חשוב להיות מוכנים ככל האפשר לפני האירוע.

להלן 9 גורמים חיוניים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת שירות קייטרינג עבורכם סגנון האירוע שלכם אורחים מתמחים מטבח באתר מבחן טעם הפניות קיימות חלופות לקייטרינג מסורתי 1. סגנון האירוע – סגנון האירוע יכתיב את סוג שירות הקייטרינג לו אתם צריכים. אם אתם מארחים אירוע רשמי, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אפשרויות סעודה רשמיות. אם אתם מארחים אירוע מזדמן יותר, תזדקקו לשירות קייטרינג שיוכל לספק אפשרויות אוכל מזדמנות יותר. 2. אורחים – מספר האורחים להם אתם מצפים יכתיבו את גודל שירות הקייטרינג שאתם צריכים. הקפידו לבחור שירות קייטרינג שיוכל להכיל את מספר האורחים שאתם מצפים לו. 3. התמחויות – חלק משירותי הקייטרינג מתמחים בסוגי מטבח ספציפיים. אם יש לך דרישות תזונתיות ספציפיות, הקפד לבחור בשירות קייטרינג שיכול להתאים לצרכים שלך. 4. מטבח במקום – חלק משירותי הסעדה ידרשו שימוש במטבח במקום. אם אין לכם מטבח במקום, דאגו לבחור בשירות קייטרינג שאינו מצריך כזה. 5. מבחן טעם – רוב שירותי הקייטרינג יציעו מבחן טעימה בחינם. זה נהדר

מהן 7 הפונקציות של קייטרינג

קייטרינג הוא תהליך של מתן שירות מזון ומשקאות באירועים או באירועים. ישנן שבע פונקציות של קייטרינג שהן תכנון, תפעול, ארגון האירוע, ציוד, יישום, בקרה והבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות. התכנון כולל יצירת תקציב, רשימת אורחים ותפריט. פעולות מתייחסות לביצוע משימות הקשורות לשירות מזון ומשקאות. זה כולל משימות כמו הגדרה, הגשה וניקיון. ארגון האירוע כולל הזמנת המקום, שליחת הזמנות ותיאום עם ספקים אחרים. ציוד מתייחס לתשתית הדרושה לתמיכה בפעולות הסעדה. זה כולל פריטים כמו שולחנות, כיסאות, מצעים, כלי חרסינה וכלי זכוכית. יישום הוא תהליך של הפעלת התוכניות והקפדה על התנהלות חלקה של האירוע. בקרה כרוכה במעקב אחר האירוע כדי לוודא שהכל מתנהל לפי התוכנית וביצוע התאמות לפי הצורך. הבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות חשובה כדי למנוע בעיות אפשריות. זה כולל מודעות לתקנות בריאות ובטיחות, כמו גם כיסוי ביטוחי הולם.

ניהול קייטרינג הוא תהליך של תיאום ופיקוח על שירות המזון לאירועים ואירועים. תפקידו של מנהל קייטרינג הוא להבטיח שהאירוע יתנהל בצורה חלקה ושכל האורחים יהיו מרוצים מהאוכל ומהשירות. תכנון: מנהל קייטרינג חייב להיות מסוגל לתכנן ולארגן את שירותי האוכל לאירוע. זה כולל בחירת התפריט, תיאום עם צוות המטבח והקפדה על הכנת ומוגש כל האוכל בזמן. ארגון: מנהל קייטרינג חייב להיות מסוגל להתארגן ולשמור על האירוע בצורה חלקה. זה כולל לוודא שכל האורחים יושבים ושהאוכל והשתייה יוגשו בזמן. הכוונה: מנהל קייטרינג חייב להיות מסוגל לכוון את צוות המטבח והשרתים על מנת לוודא שהאוכל מוכן ומוגש כראוי. בקרה: מנהל קייטרינג חייב להיות מסוגל לשלוט באירוע על מנת להבטיח שכל האורחים יהיו מרוצים. זה כולל לוודא שהאוכל הוא באיכות הגבוהה ביותר ושהשירות עומד בקנה אחד.

מהם האתגרים שעומדים בפני קייטרינג בפעם הראשונה?

עסקי קייטרינג מתמודדים עם אתגרים רבים, החל מתחלופת עובדים ושעות ארוכות ועד לניהול בזבוז מזון והדרכת לקוחות. עם זאת, ישנן דרכים להתגבר על האתגרים הללו ולנהל עסק קייטרינג מצליח. ניהול טוב חיוני לכל עסק מצליח, וזה נכון במיוחד בענף ההסעדה. קיום צוות ניהול חזק יעזור להבטיח שהעסק יתנהל בצורה חלקה ויעילה. תחלופת עובדים עלולה להוות בעיה גדולה בענף ההסעדה, מכיוון שיכול להיות קשה למצוא ולהכשיר אנשי צוות חדשים. עם זאת, חשוב שתהיה תוכנית הכשרה חזקה על מנת שניתן יהיה להכשיר אנשי צוות חדשים במהירות וביעילות. שעות ארוכות הן לרוב חלק הכרחי בניהול עסק קייטרינג, שכן אירועים מתקיימים לרוב מחוץ לשעות העבודה הרגילות. עם זאת, חשוב לוודא שהעובדים מקבלים תגמול נאות על השעות הנוספות שלהם. הדרכת לקוחות יכולה להוות אתגר, שכן ייתכן שהם אינם מכירים את המוצרים והשירותים שעסק הקייטרינג מציע. עם זאת, חשוב לספק ללקוחות מידע ברור ותמציתי כדי שיוכלו לבצע בחירות מושכלות. בזבוז מזון היא בעיה נפוצה בענף ההסעדה, שכן יכול להיות קשה להעריך את כמות המזון שתידרש לאירוע. עם זאת

כאשר מראיינים קייטרינג, חשוב לשאול על ניסיונו בתחום האירוח. אתה רוצה לדעת איך הם מתמודדים במצבי לחץ גבוה ומתמודדים עם לחץ בעבודה. חשוב גם לברר איך הם היו מתמודדים עם לקוח קשה או אחד מאורחיו. על ידי שאילת שאלות אלו, תוכל לקבל מושג טוב יותר האם הקייטרינג מתאים או לא מתאים לאירוע שלך.

מהם 4 השיקולים העיקריים של החלטות גיוס עובדים

בעת גיוס עובדים העובד הבא שלך, הקפד לשקול את ארבעת הגורמים הבאים: 1. כמות מאגר המועמדים שלך. 2. איכות מאגר המועמדים שלך. 3. הדחיפות למילוי התפקיד. 4. ההשקעה הנדרשת לגיוס החדש. כל אחד מהגורמים הללו יכול להשפיע באופן דרמטי על מי תחליטו בסופו של דבר להעסיק, לכן חשוב לתת את הדעת על כולם. עם מאגר מועמדים גדול, ייתכן שתהיה לך יותר גמישות לבחור את המועמד הטוב ביותר. עם זאת, אם אתה מחפש מישהו להתחיל מיד, ייתכן שתצטרך להקריב קצת איכות כדי למצוא מישהו זמין. השקעה היא שיקול חשוב נוסף – אם אתה מגייס לתפקיד מיוחד מאוד, ייתכן שתצטרך להיות מוכן להשקיע יותר כדי למשוך את הכישרונות הטובים ביותר. לעומת זאת, אם אתה מחפש למלא תפקיד יותר ברמת ההתחלה, ייתכן שתוכל להסתדר עם השקעה נמוכה יותר. בסופו של דבר, הדרך הטובה ביותר לגייס עובדים היא למצוא איזון בין כל הגורמים הללו. שקול את הצרכים שלך ומה הכי טוב לעסק שלך, ולאחר מכן קבל החלטה בהתאם.

קייטרינג אחראים לספק שירות מזון ומשקאות באירועים. התפקידים האופייניים שלהם כוללים הכנה ואחסון מזון, הקמת פינות אוכל, הגשת אוכל לאורחים וניקיון לאחר האירוע.

מילים אחרונות

כאשר אתם מנסים לבחור את הקייטרינג המושלם, תרצו להמשיך כמה דברים בחשבון. ראשית, עליכם לחשוב על סוג האירוע שאתם עורכים. אם אתם עורכים אירוע רשמי, תרצו לוודא שלקייטרינג יש ניסיון בתחום זה. אתה גם רוצה לוודא שהם מסוגלים לספק את סוג האוכל שאתה רוצה. עבור אירוע מזדמן, ייתכן שלא תהיה בררן כל כך לגבי הקייטרינג. לאחר מכן, תרצה לחשוב על התקציב שלך. אתה צריך לוודא שאתה יכול להרשות לעצמך את הקייטרינג שאתה בוחר. אתה צריך גם לוודא שאתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו. ודאו כי הקייטרינג מסוגל לתת לכם הערכת מחיר לפני שאתם מקבלים את ההחלטה הסופית. לבסוף, תרצו לוודא שנוח לכם עם הקייטרינג. אתה אמור להיות מסוגל לדבר איתם על האירוע שלך ולקבל מושג על האישיות שלהם. זה יעזור לך להחליט אם הם מתאימים לך.

אם אתה מחפש קייטרינג לאירוע הבא שלך, יש כמה דברים שכדאי לזכור. ראשית, החליטו איזה סוג של אוכל תרצו להגיש. שנית, שקול את התקציב שלך. שלישית, הקפד לקרוא ביקורות ולבקש הפניות. רביעית, נפגש עם הקייטרינג באופן אישי כדי לקבל תחושה של הסגנון והאישיות שלו. ולבסוף, סמוך על הבטן שלך! אם תבצע את השלבים הבאים, אתה בטוח תמצא את הקייטרינג המושלם לאירוע הבא שלך.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן