קייטרינג לחתונה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג לחתונה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

אולי אתם תוהים איך לבחור קייטרינג לאירוע. יש כמה דברים שאתה צריך לקחת בחשבון בעת הבחירה שלך. סוג האירוע, מספר האורחים והתקציב שלך הם כולם גורמים חשובים שיש לזכור. כמו כן, תרצו לוודא שהקייטרינג שתבחרו בעל מוניטין ובעל ניסיון בקייטרינג לאירועים דומים.

בבחירת קייטרינג לאירוע, חשוב לקחת בחשבון את סוג האירוע, התקציב, ו מספר האורחים. לאירוע קטן, כמו ארוחת ערב, אין צורך להוציא הרבה כסף על קייטרינג. עם זאת, לאירוע גדול, כמו חתונה, חשוב לבחור בקייטרינג מנוסה ובעל מוניטין טוב. כמו כן, חשוב לוודא שהקייטרינג מסוגל לספק את סוג האוכל הרצוי.

איך תדעו לקייטרינג טוב?

קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לשים לב לפרטים, לארגן הכל כדי להבטיח אירוע חלק ולתקשר היטב עם אחרים. הם חייבים גם להיות בעלי אהבה לאנשים ולאוכל, ולהיות מסוגלים להתמודד עם לחץ.

בעת בחירת שירות קייטרינג, חשוב לקחת בחשבון את הגורמים הבאים: 1. איכות המזון: איכות המזון צריכה להיות להיות בראש סדר העדיפויות בעת בחירת שירות קייטרינג. הקפד לבקש דוגמאות ולקרוא ביקורות כדי לקבל מושג על איכות האוכל. 2. ביקורות לקוחות: גורם חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון הוא ביקורות של לקוחות. הקפד לקרוא ביקורות מלקוחות קודמים כדי לקבל מושג על הניסיון שלהם עם שירות הקייטרינג. 3. עלות השירות: עלות שירות הקייטרינג היא גורם חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון. הקפידו לקבל הצעת מחיר משירות הקייטרינג לפני קבלת החלטה. 4. ניסיון בקייטרינג: הניסיון בשירות הקייטרינג הוא גורם חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון. הקפד לשאול על הניסיון של שירות הקייטרינג ולבדוק את תיק העבודות שלהם. 5. צרכים מיוחדים: אם יש לכם צרכים מיוחדים, הקפידו ליידע את שירות הקייטרינג מראש. זה יעזור להם להתכונן טוב יותר לאירוע שלך.

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג

כאשר בוחנים קייטרינג לאירועים, ישנן 9 שאלות מפתח שכדאי לשאול על מנת להבטיח שהאירוע שלך יצליח: 1. איזה סוג של מאכלים הם ההתמחויות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתה מספק דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים? 8. מהי מדיניות הביטולים שלך? 9. מה ההתייחסויות שלך?

כקייטרינג לאירועים, תשומת לב לפרטים היא אחד המאפיינים החשובים ביותר שיכולים להיות לך. זה נכון במיוחד כשהאירועים נעשים גדולים ומורכבים יותר. על ידי זכירה וסימון פרטים מסוימים, אתה יכול לייצר אירועי קייטרינג באיכות הרבה יותר גבוהה.

מהם 3 דברים קריטיים שכדאי להיות מודעים אליהם בעת שכירת קייטרינג?

כאשר מתכננים אירוע עם קייטרינג, יש לזכור כמה היבטים מרכזיים על מנת להבטיח שהאירוע מוצלח. ראשית, שקול את סוג האירוע בו אתה מקיים קייטרינג. האם זו תהיה ארוחת ערב רשמית לשבת או מזנון סתמי יותר? זה ישפיע על סוג האוכל והשירות שתצטרך לספק. שנית, שקול את התקציב שלך. כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על קייטרינג? זה יעזור לך לקבוע את סוג וכמות המזון והשירותים שאתה יכול לספק. לבסוף, שקול אם תזדקק לצוות המלצרים או שירותים אחרים. אם כן, כמה ואיזה סוג של צוות תזדקק? עם גורמים אלה בחשבון, אתה יכול להתחיל לתכנן את האירוע שלך ולהבטיח שהוא יצליח!

להיות אדיב, טקט ודיפלומטי הכרחי כאשר משכנעים לקוח לשנות מרכיב או מנה. כישורי תקשורת ואנשים טובים הם גם חיוניים לבניית רפרטואר לקוחות וקייטרינג לאירוע מוצלח.

מהם שלושת סוגי הקייטרינג?

ניתן לסווג את הקייטרינג באופן רחב לארבעה סוגים: קייטרינג לחתונה, קייטרינג לחברות, קייטרינג לאירועים חברתיים וקייטרינג בזיכיון. קייטרינג לחתונה עוסק, באופן לא מפתיע, על אספקת מזון ושתייה לחתונות. זה יכול להיות כל דבר, החל ממתאבנים ושמפניה לרומן קטן ואינטימי ועד לארוחת ישיבה בת שלוש מנות למסיבת חתונה גדולה. חשוב לדון בדרישות המדויקות שלך עם הקייטרינג מראש כדי שיוכל להתאים את שירותיו לצרכים שלך. קייטרינג לעסקים מסופק בדרך כלל על ידי קייטרינג חוזים והוא נמצא בדרך כלל במסגרות משרדיות. זה יכול לנוע בין מזנון ארוחת בוקר פשוט לארוחת צהריים או ערב עסקית מפוארת יותר. שוב, חשוב לדון בצרכים שלכם עם הקייטרינג על מנת שיוכל לתת שירות המתאים לאירוע. קייטרינג לאירועים חברתיים מכסה מגוון רחב של אירועים, החל ממסיבות ימי הולדת וימי נישואין ועד תינוקות וטבילות. האוכל והשתייה שיוגשו יהיו תלויים בסוג האירוע, אך חשוב לוודא שהוא איכותי ושיש מספיק מה להסתובב. קייטרינג זיכיון נמצא בדרך כלל במקומות ציבוריים כמו אצטדיוני ספורט, מוזיאונים וגני חיות. זה בדרך כלל

האם כדאי לארגן את האירוע שלך או לא תלוי בכמה גורמים, כולל תקציב, רשמיות, מטרה ומספר האורחים. אם יש לך את המשאבים האישיים וניסיון התכנון, ייתכן שלא יהיה צורך בקייטרינג. עם זאת, אם אתם בתקציב מצומצם או מארחים אירוע גדול ורשמי, קייטרינג יכול להיות דרך מצוינת להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה.

למה חשוב לבחור קייטרינג טוב

כשמדובר ב קייטרינג לחתונה, חשוב לבחור בחברה המציעה שירות מלא. המשמעות היא שהם ידאגו להכל, החל מהקמת השולחנות והכסאות ועד מתן צוות וניקיון לאחר מכן. העובדה שחברות שונות מטפלות בהיבטים שונים של הקייטרינג עלולה לגרום לכאוס ולהפוך אותו ליותר כאב ראש עבורכם. במקום זאת, בחרו בחברת קייטרינג שכיף ופשוט לעבוד איתה כדי שתוכלו ליהנות מהיום הגדול שלכם.

קייטרינג הוא חלק חשוב מאוד מתעשיית האירוח, וככזה, קייטרינג חייב להיות מסוגל להתמודד עם מגוון מצבים. הם חייבים להיות מסוגלים להתמודד עם לחץ, להתמודד עם לקוחות קשים ולספק שירות לקוחות ברמה גבוהה.

האם הקייטרינג כולל מנות?

כשאתם מתכננים את האירוע שלכם, הקפידו לשאול את שירות הקייטרינג שלכם לגבי אפשרויות השכרת צלחת וכלי מטבח. שירותי קייטרינג רבים מציעים אפשרות זו וזו יכולה להיות דרך מצוינת לחסוך זמן וטרחה ביום האירוע שלכם. עם השכרת צלחות וכלי מטבח, אתה יכול פשוט להגיע לאירוע שלך וליהנות מהחגיגות מבלי שתצטרך לדאוג לגבי הקמה או ניקיון.

עקרונות תכנון התפריט הם שיקולים חשובים בעיצוב תפריט. חשוב להתייחס לאיזון בעת תכנון תפריט, כמו גם לאיכות תזונתית ואסתטיקה. בנוסף, חשוב לכלול מגוון בתפריט, כגון צבעים, מרקמים, טעמים, צורות וגדלים שונים של מזון. הציוד והכוח אדם העומדים לרשותם להפקת התפריט ולהגשתו הם גם שיקולים חשובים בתכנון התפריט.

מה על הקייטרינג לעשות כדי להבטיח את הצלחתו של אירוע קייטרינג

תרגול שירות לקוחות טוב חשוב לחברות הקייטרינג כדי ליצור לקוחות מרוצים. גילוי התחשבות והתחשבות יסייע בהשגת מטרה זו. בסופו של דבר, לקוח מרוצה הוא לקוח מרוצה ויכול לתת המלצות חיוביות שיכולות לעזור לחברת הקייטרינג להצליח.

קייטרינג יכול להיות נקודת תורפה עבור מסעדות מסוימות מכיוון שהן לא תמיד מצוידות היטב להתמודד עם הנפח של מזון נדרש. לעתים קרובות, רוב ההכנה וחלק מהבישול המקדים נעשים מראש, כאשר הגימור והציפוי נעשים במקום. זה יכול להוביל לחוסר עקביות באיכות המזון ובהצגתו.

מהן שלוש פונקציות הקייטרינג הבסיסיות?

ניהול קייטרינג הוא תהליך של תכנון, ארגון, הכוונה ובקרה על אספקת שירותי מזון ומשקאות. המטרה של ניהול קייטרינג היא לספק חוויה איכותית ובלתי נשכחת לאורחים תוך מיקסום הרווחים. תכנון הוא התפקיד החשוב ביותר של ניהול הסעדה, שכן הוא קובע את הכיוון לכל שאר הפעילויות. מנהל הקייטרינג חייב להיות מסוגל לצפות את צרכי הלקוח ולפתח תוכנית שתענה על הצרכים הללו. ההתארגנות כוללת יצירת מבנה שבתוכו יתפקד פעולת הקייטרינג. זה כולל פיתוח תפריטים, רכישת אספקה, גיוס והכשרת צוות ופיתוח אסטרטגיות שיווק ומכירה. ההכוונה כוללת הובלה והנעת צוות לביצוע התוכנית ולהשגת התוצאות הרצויות. מנהל הקייטרינג חייב להיות מסוגל לתקשר ביעילות, להאציל משימות ולפתור קונפליקטים. בקרה היא תהליך של מעקב אחר ההתקדמות ונקיטת פעולות מתקנות בעת הצורך. מנהל הקייטרינג חייב להיות מסוגל לעקוב אחר מכירות, הוצאות ודירוגים כדי להבטיח שהתפעול מתנהל בצורה חלקה ויעילה.

SWOT הוא כלי נהדר עבור עסקים להשתמש בהם כדי לקחת צעד אחורה ולנתח את עמדתם ב- השוק. הוא בוחן את החוזקות והחולשות של העסק, כמו גם הזדמנויות ואיומים שעשויים להיות נוכחים. זוהי דרך מועילה לוודא שהעסק שלך נמצא במסלול הנכון ולזהות תחומים שעשויים לשפר.

מהם 4 השיקולים העיקריים של החלטות גיוס עובדים

בעת העסקת העובד הבא שלך, הקפד לקחת בחשבון את הכמות והאיכות של מאגר המועמדים שלך, את הדחיפות למילוי התפקיד, ואת ההשקעה הנדרשת עבור הגיוס החדש.

קייטרינג הוא תעשייה תחרותית מאוד עם חדשים עסקים צצים כל הזמן. זה יכול להיות קשה להתבלט מהקהל ולמשוך לקוחות חדשים. כספים יכולים להיות גם אתגר, שכן קייטרינג יכול להיות עסק יקר לניהול. הזמנות יכולות להיות ספורדיות, מה שעלול להקשות על ניהול ההוצאות.

מילים אחרונות

כאשר בוחרים קייטרינג לאירוע, חשוב לקחת בחשבון את סוג האירוע, מספר האורחים והתקציב. הקייטרינג צריך להיות מסוגל לספק תפריט המתאים לאירוע ולכמות המוזמנים. הם צריכים גם להיות מסוגלים לעבוד במסגרת התקציב כדי לספק ארוחה איכותית.

יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג לאירוע. ראשית, שקול את סוג האירוע. האם זו תהיה ארוחת ערב רשמית לשבת או רומן סתמי יותר? שנית, קחו בחשבון את התקציב. כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על קייטרינג? שלישית, שקול את רשימת האורחים. האם יש צורך תזונתי ספציפי שחייב להיענות? לבסוף, תמיד קבל הפניות וקרא ביקורות לפני שכירת קייטרינג.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן