10 מנות כשרות שכל קייטרינג צריך להגיש בישראל

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

10 מנות כשרות שכל קייטרינג צריך להגיש בישראל

ישראל, כור היתוך תוסס של תרבויות ומטבחים, מציעה מגוון מפתה של מנות כשרות המשקפות את המורשת הקולינרית המגוונת שלה. מהתבלינים הארומטיים של המטבח המרוקאי ועד לטעמים התוססים של המאכלים הים תיכוניים, המטבח הישראלי הוא חגיגה של טעמים נועזים, מרכיבים טריים ופיוז'ן תרבותי. במסע הקולינרי הזה, אנו בוחנים 10 מנות כשרות שכל קייטרינג צריך להגיש בישראל, ומזמינות הן את המקומיים והן את המבקרים להתענג על שטיח הטעמים העשיר שיש למדינה שובת הלב הזו להציע.

1. שקשוקה

שקשוקה, עיקר ארוחת בוקר ישראלי אהוב, היא מנה תוססת ומלאת לב המורכבת מביצים עלומות מבושלות ברוטב עגבניות עשיר, מתובלת בכמון, פפריקה ותבלינים ארומטיים נוספים. מוגשת עם לחם פריך, המנה הטעימה הזו היא דרך מושלמת להתחיל את היום.

2. פלאפל

פלאפל, המכונה לרוב המאכל הלאומי של ישראל, הוא קציצה פריכה ובעלת טעם עשויה מחומוס טחון או שעועית פאבה, מעורבת עם עשבי תיבול ותבלינים. מוגש בכיס של פיתות עם רוטב טחינה, ירקות טריים וחמוצים, פלאפל הוא אוכל רחוב פופולרי שמשביע את רצונם של צמחונים ואוכלי בשר כאחד.

3. חומוס

חומוס, מטבל חומוס קרמי וחלק, הוא תכונה בכל מקום של המטבח הישראלי. עשוי מחומוס מבושל, טחינה, שום, מיץ לימון ושמן זית, חומוס נהנה לרוב כממרח או מטבל, מלווה בפיתות חמות ובמגוון תוספות כגון שמן זית, פפריקה או צנוברים.

4. סביח

סביח הוא כריך ישראלי מענג שמקורו בקהילה היהודית-עיראקית. הוא כולל שילוב של פרוסות חציל מטוגנות, ביצים קשות, סלט ישראלי (תערובת של עגבניות קצוצות, מלפפונים ובצל), רוטב טחינה ועמבה (מלפפון חמוץ מנגו חריף). שכבות הטעמים והמרקמים הופכות את סביח לאופציה של אוכל רחוב אהוב.

5. שווארמה

שווארמה, מתנה קולינרית מאזור הלבנט, הפכה לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. בשר כבוש דק פרוס דק, לרוב טלה, עוף או בקר, נצלה באיטיות על יריקה אנכית, וכתוצאה מכך בשר רך וטעים. מוגש בפיתה עם רוטב טחינה, ירקות טריים וחמוצים, שווארמה היא מנה מעוררת תיאבון שעונה על תשוקות טורפות.

6. דג מרוקאי חריפים

דג מרוקאי חריפים הוא מנת דג ריחנית ומתובלת המציגה את ההשפעות הקולינריות של המטבח הצפון אפריקאי בבישול הישראלי. הדג, בדרך כלל סנאפר אדום או דג, מבושל ברוטב עגבניות עשיר עם שום, פפריקה, פלפל קאיין ותבלינים ארומטיים אחרים. המנה הזו מוגשת עם קוסקוס או לחם קראסטי, תענוג לאוהבי פירות ים.

7. מלאווח

מלאווח הוא מאפה מתקלף ושכבתי שמקורו במטבח יהודי תימן אך הפך לפופולרי ברחבי ישראל. הבצק עשוי מקמח, מים ושמן, מרדדים דק ומטוגנים עד להזהבה ופריכה. הוא מוגש לרוב עם עגבניות טריות, גבינה מגוררת ושוג (תבלין תימני חריף).

8. מג'דרה

מג'דרה, מנת אורז ועדשים מנחמת, שורשיה במטבח המזרח תיכוני ומהווה אופציה כשרה פופולרית בישראל. האורז והעדשים מבושלים יחד עם בצל מקורמל ומתבלים בתבלינים כמו כמון וקינמון, ויוצרים מנה טעימה ומשביעה.

9. מיקס גריל ירושלמי

הגריל המעורב בירושלים הוא משתה טורף המציג לראווה מגוון בשרים על האש. מנה דשנה זו כוללת בדרך כלל שילוב של כבש משופד, בקר, עוף ונקניקיית מרגז מתובלת. בגריל לשלמות, הבשרים מוגשים עם פיתות טריות, רוטב טחינה ותוספת של סלט ישראלי.

10. סלט ישראלי

סלט ישראלי, המכונה גם "סלט קצוץ", הוא תוספת מרעננת ותוססת המלווה ארוחות רבות בישראל. הוא מורכב מעגבניות חתוכות דק, מלפפונים, בצל ופלפלים, בתוספת שמן זית, מיץ לימון, ומפזר עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה או נענע. פשטותו וטריותו הופכים אותו לתוספת רב-תכליתית וחיונית לכל ארוחה כשרה.

מסע קולינרי במטבח ישראלי כשר

כשאנחנו מסיימים את המסע הקולינרי שלנו דרך 10 מנות כשרות שכל קייטרינג צריך להגיש בישראל, נשארנו עם טעימה מהטעמים התוססים והמורשת התרבותית שמגדירים את המטבח הישראלי. מהתבלינים החזקים של מנות מרוקו ועד לטעמים הים תיכוניים הטריים והתוססים, תענוגות הכשרות הללו משקפים את הקהילות המגוונות והמסורות הקולינריות שעיצבו את הנוף הקולינרי של ישראל. בין אם אתם מארחים אירוע מיוחד, מפגש תאגידי או סתם מחפשים טעימה מהשטיח הקולינרי העשיר של ישראל, המנות הללו יקחו את בלוטות הטעם שלכם למסע בלתי נשכח וישאירו אתכם חשק לעוד. אז, אמצו את מיזוג הטעמים, תחגגו את המסורת וצאו להרפתקה גסטרונומית בעודכם מתענגים על מיטב המטבח הישראלי הכשר.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן