קייטרינג לאירועי חברה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

קייטרינג כשר למהדרין (בדץ יורה דעה: הרב מחפוד) לא צריך להיות עם איכות אוכל ירודה. אנחנו מעניקים חווית מזון כשרה למהדרין אך טעימה וערבה לחך עם אפשרויות הסעדה ברמות שונות החל מאזכרות וכלה בסעודות פאר לחתונות. המחירים שלנו נעים בין 42 ש"ח למנה ל150 ש"ח למנה. תוכלו לפנות אלינו ולקבל את התפריט המלא או לחילופין לגלול מטה ולראות את התפריט בפירוט.

משגיח צמוד

צריכים עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה! אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

קייטרינג שפע מטעמים הינה חברת קייטרינג בפתח תקווה אשר הוקמה בשנת 2013 במטרה לספק שירותי קייטרינג באזור המרכז. התחלנו כמקום קטן עם תפריט צנוע ועם הזמן התפתחנו וגדלנו. כדי להגשים את החלום, גייסנו צוות שפים מתמחים המרכיבים את התפריטים הייחודיים של קייטרינג שפע מטעמים, המאפשר לכל לקוח לקבל תפריט עשיר, מעניין וטעים המתאים לצרכי הלקוח.

השירות הקשוב שלנו והנכונות למצוא עבור כל לקוח תפריט מושלם, השלימו את התמונה והפכו את קייטרינג שפע מטעמים לבחירה של כל מי שמחפש קייטרינג איכותי בעל שירות אישי וחם, ניקיון ואסתטיות במקום הראשון, אוכל טרי ובעיקר טעים והערך עבור התמורה שלכם הוא הגבוה ביותר.

קייטרינג שפע מטעמים מתאים לאירועים גדולים וקטנים. התפריט המגוון שלנו כולל 70 סוגי מנות של אוכל מוכן ויותר מ – 50 סוגי סלטים בכשרות של הרב מחפוד והכל כמובן נשאר בטעם ביתי, אותנטי ואיכותי.

לתפריט שלנו יש מגוון עשיר הכולל את כל סוגי הבשרים, סלטים, תוספות, קינוחים ואפשרות לתפריט בהרכבה אישית.

אז כל מה שנשאר לנו לאחל לכם – לקוחות יקרים שלנו, שנמשיך להנות מאוכל מצויין ושפע של טעמים!

וכמובן שנתראה רק בשמחות! שפע מטעמים.

₪42.00

מנה בסיסית
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עיקריות לבחירה
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 12 ₪

₪80.00

אירוע קומפלט
  • לחמניות
  • 7 סוגי סלטים לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • שתייה מסדרת קוקה קולה
  • כלים חד-פעמי קשיחים
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
  • מנה ראשונה – מושט/רול בשר בתוספת 15 ₪
  • כלים פורצלן בתוספת 10 ש"ח + הובלה

₪150.00

תפריט ברמה אחרת
  • לחמניות / פרנות
  • 10 סוגי סלטים לבחירה
  • 2 מנות ראשונות לבחירה
  • 3 תוספות לבחירה
  • 3 מנות עקריות לבחירה
  • קינוח
  • כלים מפורצלן
  • שתייה מסדרת קולה
  • מלצרים (מלצר לכל 3 שולחנות)
 
בר פתיחה תוספות מנות ביניים
מאפה בקר / כבד / צמחוני תפו"א זעיר / סירות / אנה / פירה מרלוזה מטוגן
פלטת מטוגנים מיקס ירקות ברוטב
פילה מושט ברוטב מרוקאי
כנפיים ברוטב צ'ילי אנטיפסטי ירקות מאודים
סלמון בתוספת תשלום
פסטה מוקפצת שעועית ירוקה מוקפצת
מעורב ירושלמי במצע פירה ת.ת
קוסקוס + מרק ירקות שעועית ירוקה ברוטב
כבד מוקפץ מצע פירה ת. תשלום
גולש פיקנטי מחשוש אפונה וגזר
ממולאים פלפל / כרוב / קישואים
חמין בשרי / פרווה זיתים מרוקאים מוסקה / מפרום
קוגל אטריות / תפו"א נודלס מוקפץ
מאפה כבד בפילו בתוספת תשלום
קרפלך בשר / תפו"א פסטה מוקפצת רול בשר + רוטב
תוספות שתיה
בורקס תפו"א + רוטב
חומוס + צ'ימיצ'ורי מים מנות עיקריות
טחינה סודה
כרעיים צלי עוף בתנור
מטבוחה מיצים
חזה עוף מרינדה על האש
חציל במיונז קולה
רצועות חזה עוף מוקפצות
חציל ספרדי / וינוגרד / בתחמיץ זירו
חזה עוף עם נודלס מתוק
כרוב וגזר במיונז ספרייט
רצועות חזה עוף סיני מתוק
כרוב וגמבה חמוץ בירה תוספת תשלום 5 ₪
חזה עוף ממולא בתוספת תשלום
גזר סיני קינוחים
שניצל וינאי /שניצלונים / בטמפורה
גזר חי מגורד חריף סלט פירות תוספת תשלום 5 ₪ פרגיות על האש
גזר מרוקאי מבושל גלידונים / פלטת עוגות
דואט שיפוד פרגית וקבב
סלק רצועות חמוץ מתוק מוס תוספת תשלום 5 ₪
צלי בקר ברוטב יין
תירס ופיטריות במיונז /מקסיקני סופלה תוספת תשלום 5 ₪
קציצות בקר / עוף ברוטב
כבד קצוץ בתוספת תשלום תוספות לאירוע
לשון עם ירקות בתוספת תשלום
מוחמצים כלים פורצלן בתוספת 5 ₪ + הובלה
כבד מוקפץ בתוספת תשלום
מלפפון בתחמיץ כיסויים לכיסאות 7 ₪ כולל פו"ה תוספות
סחוג מרכזי שולחן מהודרים 60 – 80 ₪ אורז לבן + צ.ש.
פלפל חריף מטוגן מנהל ארוע יום חול 300 ₪
אורז מג'אדרה עדשים
סלט תפו"א במיונז
א.אושפלו עם בשר תוספת תשלום
סלט ירקות עם עלים
אורז ירוק עשבי תיבול
סלט טבולה
אורז צהוב עם ירקות
אורז אדום עם גרגירי חומוס
לחמניות

התמונות להמחשה בלבד

אנו מופעים גם באתר תבלין

צריך עזרה? הצעת מחיר? אנחנו פה!
אנחנו עובדים כל השבוע חוץ משבת קודש!

יצירת קשר מהירה:

או השאירו פרטים ונחזור אליכם במהירות:

תוכן קשור

פוסטים

קייטרינג לאירועי חברה כשר למהדרין (בד"ץ הרב מחפוד)

האם אתה בתהליך של תכנון אירוע ומחפש את הקייטרינג המתאים? אם כן, אתה לא לבד. קייטרינג הוא לרוב אחד ההיבטים המאתגרים ביותר בתכנון אירוע. אבל זה לא חייב להיות. עם מעט מחקר ותכנון, תוכלו למצוא קייטרינג שיהפוך את האירוע שלכם להצלחה. להלן 10 עצות פנימיות לבחירת הקייטרינג המתאים: 1. התחל בהתחשב בסוג האירוע שאתה מתכנן. 2. ערכו רשימה של צרכי הקייטרינג והדרישות שלכם. 3. בקשו הפניות והמלצות מחברים, משפחה ועמיתים. 4. עשה שיעורי בית וחקר קייטרינג פוטנציאלי. 5. בקשו רשימת הפניות והתקשרו אליהם. 6. בקשו לראות תיק עבודות של הקייטרינג הקודמות. 7. ערכו טעימות כדי לדגום את האוכל של הקייטרינג. 8. קחו בחשבון את אישיותו ומקצועיותו של הקייטרינג. 9. קבל הכל בכתב. 10. סמכו על הבטן שלכם ובחרו בקייטרינג שמרגיש לכם נכון.

1. בבחירת קייטרינג, הקפידו לבקש הפניות מחברים או משפחה. זוהי דרך מצוינת לקבל חוות דעת כנה על השירות והאוכל של הקייטרינג. 2. בקר תמיד במטבח ובמתקני האוכל של הקייטרינג לפני קבלת החלטה סופית. זה ייתן לך מושג טוב על הניקיון ושיטות הכנת המזון שלהם. 3. הקפידו לבקש מהקייטרינג תפריט מותאם המתאים לנושא או הטון של האירוע שלכם. קייטרינג טוב יוכל ליצור תפריט שיענה על הצרכים והתקציב שלכם. 4. שאל לגבי דמי השירות ודמי התגמול של הקייטרינג לפני חתימה על חוזה. זה יעזור לך להימנע מכל הוצאה בלתי צפויה ביום האירוע שלך. 5. הקפידו לשאול את הקייטרינג על המדיניות שלהם לגבי שירות אלכוהול, אם אתם מתכננים להגיש אלכוהול באירוע שלכם. 6. ודאו שאתם מבינים את מדיניות הקייטרינג לגבי אלרגיות למזון וצרכים תזונתיים מיוחדים. זה יעזור לך להתאים לכל צרכי האורחים שלך. 7. הקפידו לשאול על מדיניות הקייטרינג בנושא השכרת ציוד או מצעים. זה יעזור לך להימנע מחיובים נוספים ביום

מהן התכונות שתשקול בבחירת ספק קייטרינג?

קייטרינג טוב חייב להיות בעל יכולת שימת לב לפרטים על מנת להבטיח שכל האוכל מוכן בצורה נכונה ונראה ייצוגי. הם חייבים גם להיות מסוגלים לארגן הכל כך שהאירוע יתנהל בצורה חלקה. יתר על כן, קייטרינג טוב חייב להיות מסוגל לתקשר היטב עם אחרים כדי לתאם הכל ולוודא שכולם נמצאים באותו עמוד. לבסוף, קייטרינג טוב חייב להיות בעל אהבה לאנשים ולאוכל כדי לוודא שכולם יהנו מהאירוע.

יש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון כשמחליטים אם לארגן את האירוע שלכם או לא. ראשית, אתה צריך לחשוב על התקציב שלך. קייטרינג יכול להיות יקר, אז אתה צריך לוודא שאתה יכול להרשות זאת לעצמך. שנית, אתה צריך לשקול את הפורמליות של האירוע שלך. אם מדובר באירוע רשמי, אולי תרצו לעשות קייטרינג כדי שהכל יהיה מושלם. שלישית, אתה צריך לחשוב על מטרת האירוע שלך. אם מדובר באירוע עסקי, אולי כדאי לכם לעשות קייטרינג על מנת לעשות רושם טוב. רביעית, אתה צריך לחשוב על מספר האורחים שאתה מצפה. אם יש לכם הרבה אורחים, ייתכן שתצטרכו לקיים קייטרינג כדי לוודא שיש מספיק אוכל לכולם. חמישית, אתה צריך לחשוב על המשאבים האישיים שלך. אם אין לכם הרבה זמן או אנרגיה להשקיע בהכנת אוכל, אולי כדאי לכם לעשות קייטרינג כדי שתוכלו להתמקד בדברים אחרים. לבסוף, אתה צריך לחשוב על חווית התכנון שלך. אם מעולם לא תכננתם אירוע לפני כן, אולי תרצו לעשות קייטרינג כדי שמישהו אחר יטפל באוכל.

מה הכי חשוב לקייטרינג

בענף הקייטרינג, חשוב היה אדיב, טקט ודיפלומטי בעת התמודדות עם לקוחות. הסיבה לכך היא שאולי תצטרך לשכנע לקוח להחליף מרכיב או לשנות מנה. מיומנויות תקשורת ואנשים טובים חיוניים גם לבניית רפרטואר לקוחות וקייטרינג לאירוע מוצלח.

תשומת לב לפרטים היא אחד המאפיינים החשובים ביותר עבור קייטרינג לאירועים. זה נכון במיוחד כשהאירועים נעשים גדולים ומורכבים יותר. זכירה וסימון פרטים מסוימים מייצרים אירועי קייטרינג באיכות הרבה יותר גבוהה.

איך בוחרים קייטרינג?

קייטרינג טוב צריך להיות מותאם לספק כל תפריט באיכות הטובה ביותר. הם צריכים גם להיות מסוגלים לבצע את השירות בזמן. היכולת לנהל צוות גדול לעבוד כאחד זה גם חשוב. היכולת לשמח את הלקוח ולשמור על העובדים שלו חשובה גם כן. ציות לתקנות בטיחות המזון חשובה גם כן.

ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת מסעדה, אך הנה חמישה מהחשובים ביותר: 1. האוכל, כמובן! הקפד לחקור את התפריט מראש כדי שתדע שיהיה משהו שתהנה ממנו. 2. נוחות ואווירה. אתה רוצה להיות מסוגל להירגע וליהנות מהארוחה שלך, אז וודא שלמסעדה יש אווירה טובה. 3. השירות. שירות טוב יכול להפוך או לשבור חווית אוכל, אז שימו לב לביקורות כדי לראות אם הצוות ידידותי ויעיל. 4. מחירים. אל תבזבז יותר מדי על ארוחה שיכולת להכין בבית! 5. המלצות. שאל מסביב להמלצות מחברים, משפחה, או אפילו ביקורות מקוונות.

מהם 7 ה-Ps של שיווק עסק קייטרינג?

7 P's של שיווק הם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון בעת שיווק מוצר או שירות. הם כוללים מוצר, מחיר, קידום מכירות, מקום, אנשים, תהליך וראיות פיזיות. כל אחד מהגורמים הללו ממלא תפקיד בהצלחת קמפיין שיווקי ויש לתת עליו את הדעת.

בבחירת שירות קייטרינג, חשוב לקחת בחשבון את איכות המזון, ביקורות לקוחות, עלות השירות, קייטרינג ניסיון וצרכים מיוחדים.

מהם 7 סוגי הקייטרינג

פונקציות ארגוניות: שירותי קייטרינג אלו מושלמים לאירועים עסקיים גדולים או מסיבות חברה. הם יספקו את כל מה שאתה צריך כדי להפוך את האירוע שלך להצליח, מהאוכל ועד לצוות המלצרים. מקומות לחתונה: אם אתם מחפשים שירות קייטרינג שיוכל לספק הכל לחתונה שלכם, מהאוכל ועד המקום, אל תחפשו רחוק יותר משירות קייטרינג לאירועי חתונה. הם יעבדו איתך כדי להבטיח שהיום הגדול שלך יהיה מושלם. קייטרינג לאירועים חברתיים: שירותי קייטרינג לאירועים חברתיים הם אידיאליים למסיבות או התכנסויות קטנות יותר. הם יכולים לספק הכל מהאוכל ועד הקישוטים, והם אפילו יעזרו לך לנקות לאחר מכן. גיבוש זיכיון: שירות קייטרינג זיכיון מושלם לאירועים גדולים יותר שבהם רוצים לספק אוכל למספר רב של אנשים. הם יכולים לספק הכל מהאוכל ועד דוכן הזיכיון, והם אפילו יעזרו לך לנקות לאחר מכן. קייטרינג פוד טראק: שירותי קייטרינג פוד טראק מושלמים לאירועים שבהם רוצים לספק אוכל למספר רב של אנשים. הם יכולים לספק הכל מהאוכל ועד למשאית, והם אפילו יעזרו לך לנקות לאחר מכן. קייטרינג למסעדות: שירותי קייטרינג למסעדות מושלמים לאירועים שבהם אתה רוצה לספק אוכל ל

שלום! ישנם מספר דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת קייטרינג לאירוע, כגון סוג האירוע, התקציב והאם יהיה צורך בצוות המלצרים. סוג האירוע הדבר הראשון שצריך לחשוב עליו הוא איזה סוג אירוע אתה מקיים קייטרינג. האם זו מסיבת ארוחת ערב רשמית, ארוחת צהריים סתמית או משהו באמצע? זה יעזור לקבוע את הטון הכללי של הקייטרינג, כמו גם איזה סוג של אוכל ושתייה להגיש. תקציב התקציב שלך הוא גורם חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון. כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על קייטרינג? זה יעזור לקבוע את היקף הקייטרינג, כמו גם איזה סוג של מזון ושתייה להגיש. צוות המתנה ושירות דבר נוסף שכדאי לחשוב עליו הוא האם האירוע שלכם ידרוש כל סוג של צוות המלצרים. האם יהיה צורך בשרתים שיעזרו להגיש אוכל ושתייה? זה יעזור לקבוע את האיוש הכולל לאירוע. תודה על התחשבות בגורמים החשובים האלה בעת הקייטרינג לאירוע שלך!

מהן 7 הפונקציות של קייטרינג?

קייטרינג הוא חלק חשוב בכל אירוע. היא אחראית לספק מזון ושתייה לאורחים. היא גם אחראית על הקמה ופירוק של האירוע. קייטרינג היא עבודה תובענית ודורשת הרבה תכנון וארגון. 7 פונקציות הקייטרינג הן: 1. תכנון 2. תפעול – ביצוע משימות 3. ארגון האירוע 4. ציוד 5. יישום 6. בקרה 7. הבנת סוגיות משפטיות וביטוחיות.

בחירת קייטרינג עבורך חתונה יכולה להיות משימה לא פשוטה, אבל חשוב למצוא אחת שמגיעה עם שירות מלא. זה אומר שהם ידאגו להכל, החל מהקמת השולחנות ועד לניקיון לאחר מכן. העובדה שחברות שונות מטפלות בהיבטים שונים של הקייטרינג עלולה לגרום לכאוס ולהפוך אותו ליותר כאב ראש עבורכם. לכן, נסו למצוא חברת קייטרינג שתדאג להכל כדי שתוכלו להירגע וליהנות מהיום המיוחד שלכם.

מהם הדברים השונים שיש לבדוק לפני קיום קייטרינג

בחירת חברת קייטרינג לאירוע שלכם יכולה להיות משימה מרתיעה. יש כל כך הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון, מהתקציב ועד התפריט. להלן 10 דברים שכדאי לזכור בעת בחירת הקייטרינג שלך: 1. הגדר ציפיות ריאליות לתקציב שלך. 2. מזנון לא תמיד זול יותר. 3. יש אופציה לילדים. 4. יש אפשרות צמחונית ממלאת. 5. הגישו פחות אוכל בשעות הקוקטיילים שלכם. 6. הימנעו ממאכלים שאינם בעונה. 7. שקלו להגיש חטיף בשעות הלילה המאוחרות. 8. אל תזמינו יותר מדי קינוח. 9. יש לוודא שהקייטרינג מבוטח. 10. קבל הכל בכתב.

קייטרינג הוא היבט חשוב מאוד בכל אירוע, בין אם זה חתונה, אירוע חברה או מפגש חברתי. ישנם סוגים רבים ושונים של קייטרינג שכדאי לקחת בחשבון, לכל אחד היתרונות שלו. קייטרינג לחתונה יכול להיות חוויה מאוד מיוחדת ואינטימית, בעוד שקייטרינג ארגוני מצוין לאירועים ומסיבות גדולים. קייטרינג לאירועים חברתיים מושלם למפגשים קטנים יותר, וקייטרינג זיכיון הוא אופציה מצוינת לבעלי תקציב. לא משנה איזה סוג אירוע אתם מתכננים, קייטרינג יכול לעשות הבדל עצום בחוויה הכוללת.

מהן שלוש פונקציות הקייטרינג הבסיסיות?

ניהול קייטרינג הוא תהליך של תכנון, ארגון, הכוונה ובקרה על אספקת שירותי מזון ומשקאות. המטרה העיקרית של ניהול קייטרינג היא מתן שירות העונה על צרכי הלקוח, תוך מתן תמורה לכסף. תכנון הוא תפקיד הליבה של ניהול הסעדה, שכן הוא כרוך בהגדרת יעדים ויעדים, ולאחר מכן יצירת תוכנית פעולה להשגתן. זה כולל החלטה איזה תפריט להציע, איזה אספקה נדרשת וכיצד לאייש את האירוע. ארגון הוא התפקיד השני של ניהול הסעדה, והוא כרוך בהוצאת התוכנית לפועל. זה כולל תיאום הפעילות של צוות הקייטרינג, והבטחת כל האספקה הדרושה בהישג יד. ההנחיה היא התפקיד השלישי של ניהול הסעדה, וכוללת הובלת צוות ההסעדה והקפדה על ביצוע משימותיו על פי התוכנית. בקרה היא הפונקציה האחרונה מבין ארבעת הפונקציות של ניהול הסעדה, והיא כוללת מעקב אחר התקדמות האירוע וביצוע כל ההתאמות הנדרשות. זה כולל מעקב אחר עלויות, ווידוא שהאירוע יתנהל בצורה חלקה.

1. ספר לנו על עצמך: תן סקירה קצרה של מי אתה, הניסיון שלך בתעשיית הקייטרינג ויעדי הקריירה שלך. 2. מהן החוזקות והחולשות שלך? היו כנים והסבירו כיצד החוזקות והחולשות שלכם יכולות להועיל או להזיק במסגרת קייטרינג. 3. איך אתה עובד תחת לחץ? תן דוגמה לתקופה שבה היית צריך לעבוד תחת לחץ ואיך התמודדת עם זה. 4. איך עובדים בתוך צוות? הסבירו כיצד אתם עובדים בצורה הטובה ביותר בתוך צוות ותן דוגמה לתקופה שבה שיתפתם פעולה בהצלחה עם אחרים. 5. איך מתמודדים עם לקוחות קשים? תן דוגמה לאינטראקציה קשה עם לקוח וכיצד נטרלת את המצב. 6. למה עזבת את העבודה האחרונה שלך? היה כנה והסביר את הסיבות שלך לעזוב את עבודת הקייטרינג האחרונה שלך. 7. מהן מטרות הקריירה שלך בענף ההסעדה? הסבר את המטרות שלך לטווח ארוך ומה אתה מקווה להשיג בענף ההסעדה. 8. מה אתה יודע על חברת הקייטרינג שלנו? חקור את חברת הקייטרינג לפני הראיון והסבר מדוע אתה מתאים ל

אילו שאלות לשאול עבור שירות קייטרינג

1. איזה סוג של מאכלים הם המומחיות שלך? 2. על מה היית ממליץ? 3. איך מציגים את האוכל? 4. מהי העלות המשוערת? 5. איך תתמודד עם בקשות של הרגע האחרון או תזונתיים? 6. האם אתה מספק דגימה מהתפריט? 7. האם יש חיובים נוספים? 8. מהי מדיניות הביטולים שלך? 9. האם יש לך ביטוח אחריות?

תמהיל השיווק למוצרי מזון הוא שילוב של 4 ה-P שהם מוצר, מקום, מחיר וקידום. לכל אחד מהם תפקיד חיוני בהשגת מוצרי מזון לצרכן. מוצר: מוצר המזון חייב להיות איכותי ובטוח לאכילה. זה חייב להיות גם מושך את הטעם והעדפות הצרכנים. מקום: יש לחלק את מוצר המזון למקום הנכון, בזמן הנכון ובכמויות הנכונות. מחיר: יש לתמחר את מוצר המזון בצורה תחרותית על מנת שיהיה זול ואטרקטיבי לצרכנים. קידום: יש לקדם את מוצר המזון בערוצים הנכונים על מנת ליצור מודעות ועניין בקרב הצרכנים.

מילים אחרונות

1. ודאו שאתם מבינים את מדיניות חברת הקייטרינג בנושא הפקדות, ביטולים ושינויים. חלקם דורשים פיקדון בעת ההזמנה וגובים עמלה עבור ביטולים או שינויים שבוצעו במסגרת זמן מסוימת. 2. יש לברר לגבי ביטוח החבות של החברה ולוודא שהם מורשים ומבוטחים כראוי. 3. קבל הכל בכתב! וודאו שיש לכם חוזה חתום המפרט בדיוק מה כלול במחיר, אילו שירותים יינתנו, ואת התאריך והשעה של האירוע שלכם. 4. היו ספציפיים לגבי הצרכים שלכם ומה אתם מצפים מהקייטרינג. ככל שתוכל לספק יותר מידע, כך הם יוכלו לענות טוב יותר על הצרכים שלך. 5. בקשו הפניות ובדקו אותן! אם לקייטרינג אין אסמכתאות, זה צריך להיות דגל אדום. 6. ודא שהקייטרינג מודע לכל הגבלות תזונתיות או אלרגיות למזון שיש לך או לאורחים שלך. 7. בירור לגבי מדיניות הקייטרינג בנושא טיפים ותגמולים. חברות מסוימות כוללות זאת בחוזה שלהן בעוד שאחרות לא. 8. שאלו על הניסיון של הקייטרינג עם סוג האירוע שלכם. אם הם מעולם לא סיירו

בבחירת קייטרינג הקפידו לבקש הפניות, לקבל רשימה של מה כלול במחיר, לקבל חוזה מפורט ולבקר במטבח. כמו כן, הקפידו לאשר את כמויות המזון, לשאול על תחליפים, לברר לגבי הצוות ולברר מהי מדיניות הקייטרינג בנושא אלכוהול. והכי חשוב, לטעום את האוכל! על ידי ביצוע טיפים אלו, תהיו בטוחים שתבחרו את הקייטרינג המתאים לאירוע שלכם.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן